Tiedebarometri 2007, aineiston rakennetiedot      Liite 2.

DATA LIST FILE 'd:\spss3\datat\tiedbar3\tb3_1078.doc' FIXED
----------------------------------------------------------------------------
Page   2   TIEDEBAROMETRI III 2007 [TTIED], lopulliset tulokset   8/31/ 7

KAIKKI

                                                        Valid     Cum
  Value Label               Value  Frequency  Percent  Percent  Percent
 
KAIKKI                       1.00      1078    100.0    100.0    100.0
                                     -------  -------  -------
                            TOTAL      1078    100.0    100.0

Valid Cases    1078      Missing Cases     0
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

SEX

                                                        Valid     Cum
  Value Label               Value  Frequency  Percent  Percent  Percent
 
MIES                            1       490     45.5     45.8     45.8
NAIN                            2       580     53.8     54.2    100.0
                                0         8       .7   MISSING
                                     -------  -------  -------
                            TOTAL      1078    100.0    100.0

Valid Cases    1070      Missing Cases     8
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

IKA

                                                        Valid     Cum
  Value Label               Value  Frequency  Percent  Percent  Percent
 
18-25V                       1.00       140     13.0     13.1     13.1
26-35V                       2.00       167     15.5     15.6     28.7
36-45V                       3.00       148     13.7     13.8     42.5
46-55V                       4.00       217     20.1     20.3     62.8
56-65V                       5.00       263     24.4     24.6     87.4
YLI65V                       6.00       135     12.5     12.6    100.0
                              .           8       .7   MISSING
                                     -------  -------  -------
                            TOTAL      1078    100.0    100.0

Valid Cases    1070      Missing Cases     8
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

PKO

                                                        Valid     Cum
  Value Label               Value  Frequency  Percent  Percent  Percent
 
KANS                            1       219     20.3     20.5     20.5
KESK                            2       382     35.4     35.8     56.3
YLIO                            3       467     43.3     43.7    100.0
                                0        10       .9   MISSING
                                     -------  -------  -------
                            TOTAL      1078    100.0    100.0

Valid Cases    1068      Missing Cases    10
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

AKO

                                                        Valid     Cum
  Value Label               Value  Frequency  Percent  Percent  Percent
 
EIAK                            1       164     15.2     15.5     15.5
AKRS                            2       129     12.0     12.2     27.7
AMKO                            3       224     20.8     21.2     48.9
OPIS                            4       252     23.4     23.8     72.8
AKOR                            5        89      8.3      8.4     81.2
AKAT                            6       199     18.5     18.8    100.0
                                0        21      1.9   MISSING
                                     -------  -------  -------
                            TOTAL      1078    100.0    100.0

Valid Cases    1057      Missing Cases    21
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

KALA (*-merkityt yhdistetty kuvioissa luokkaan 'muu koulutusala')

                                                        Valid     Cum
  Value Label               Value  Frequency  Percent  Percent  Percent
 
EIOO                            1       175     16.2     16.9     16.9
TEKN                            2       279     25.9     26.9     43.8
TALK                            3       179     16.6     17.3     61.1
YHTK*                           4        27      2.5      2.6     63.7
JURI*                           5        24      2.2      2.3     66.0
SOST                            6       147     13.6     14.2     80.2
HUMO                            7        81      7.5      7.8     88.0
MAAM*                           8        51      4.7      4.9     93.0
MUUN*                           9        73      6.8      7.0    100.0
                                0        42      3.9   MISSING
                                     -------  -------  -------
                            TOTAL      1078    100.0    100.0

Valid Cases    1036      Missing Cases    42
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

AMM

                                                        Valid     Cum
  Value Label               Value  Frequency  Percent  Percent  Percent
 
JOHT                            1        30      2.8      2.8      2.8
YLTH                            2       129     12.0     12.0     14.8
ALTH                            3       128     11.9     12.0     26.8
TYÖN                            4       269     25.0     25.1     51.9
YRIT                            5        59      5.5      5.5     57.4
MV                              6        14      1.3      1.3     58.7
OPIS                            7       104      9.6      9.7     68.4
ELÄK                            8       256     23.7     23.9     92.3
RVA                             9        20      1.9      1.9     94.2
TYÖT                           10        45      4.2      4.2     98.4
MUU                            11        17      1.6      1.6    100.0
                                0         7       .6   MISSING
                                     -------  -------  -------
                            TOTAL      1078    100.0    100.0

Valid Cases    1071      Missing Cases     7
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

AMM2 (rekoodattu, kuvioissa 

                                                        Valid     Cum
  Value Label               Value  Frequency  Percent  Percent  Percent
 
jYLT                         2.00       159     14.7     15.6     15.6
ALTH                         3.00       128     11.9     12.5     28.1
TYÖN                         4.00       269     25.0     26.4     54.5
YRIT                         5.00        59      5.5      5.8     60.3
OPIS                         7.00       104      9.6     10.2     70.5
ELÄK                         8.00       256     23.7     25.1     95.6
TYÖT                        10.00        45      4.2      4.4    100.0
                              .          58      5.4   MISSING
                                     -------  -------  -------
                            TOTAL      1078    100.0    100.0

Valid Cases    1020      Missing Cases    58
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

MAAK

                                                        Valid     Cum
  Value Label               Value  Frequency  Percent  Percent  Percent
 
Uusimaa                         1       282     26.2     26.4     26.4
Itä-Uusimaa                     2        11      1.0      1.0     27.5
Varsinais-Suo                   3       100      9.3      9.4     36.8
Satakunta                       4        38      3.5      3.6     40.4
Häme                            5        45      4.2      4.2     44.6
Pirkanmaa                       6        90      8.3      8.4     53.0
Päijät-Häme                     7        44      4.1      4.1     57.2
Kymenlaakso                     8        52      4.8      4.9     62.0
Etelä-Karjala                   9        28      2.6      2.6     64.7
Etelä-Savo                     10        35      3.2      3.3     67.9
Pohjois-Savo                   11        53      4.9      5.0     72.9
Pohjois-Karj                   12        42      3.9      3.9     76.9
Keski-Suomi                    13        59      5.5      5.5     82.4
Etelä-Pohjan                   14        34      3.2      3.2     85.6
Vaasan ranni                   15        20      1.9      1.9     87.4
Keski-Pohjan                   16        14      1.3      1.3     88.8
Pohjois-Pohj                   17        65      6.0      6.1     94.8
Kainuu                         18        19      1.8      1.8     96.6
Lappi                          19        36      3.3      3.4    100.0
                                0        11      1.0   MISSING
                                     -------  -------  -------
                            TOTAL      1078    100.0    100.0

Valid Cases    1067      Missing Cases    11
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

NUTSU (maakunnat vanhan NUTS2-aluejaon mukaan)

                                                        Valid     Cum
  Value Label               Value  Frequency  Percent  Percent  Percent
 
UUSIM                        1.00       293     27.2     27.5     27.5
ETELÄS                       2.00       397     36.8     37.2     64.7
VÄLIS*                       3.00       127     11.8     11.9     76.6
ITÄSU*                       4.00       149     13.8     14.0     90.5
POHJS                        5.00       101      9.4      9.5    100.0
                              .          11      1.0   MISSING
                                     -------  -------  -------
                            TOTAL      1078    100.0    100.0

Valid Cases    1067      Missing Cases    11
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

KOKO

                                                        Valid     Cum
  Value Label               Value  Frequency  Percent  Percent  Percent
 
*4000                           1        65      6.0      6.2      6.2
*8000                           2       118     10.9     11.2     17.4
*30000                          3       292     27.1     27.8     45.2
*80000                          4       200     18.6     19.0     64.2
*yli80t                         5       376     34.9     35.8    100.0
                                0        27      2.5   MISSING
                                     -------  -------  -------
                            TOTAL      1078    100.0    100.0

Valid Cases    1051      Missing Cases    27
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

KIIND (kiinnostus tieteeseen, yhdistetty mittari)

                                                        Valid     Cum
  Value Label               Value  Frequency  Percent  Percent  Percent
 
KIINN                        1.00       265     24.6     26.4     26.4
JVERR                        2.00       466     43.2     46.4     72.8
EIKII                        3.00       273     25.3     27.2    100.0
                              .          74      6.9   MISSING
                                     -------  -------  -------
                            TOTAL      1078    100.0    100.0

Valid Cases    1004      Missing Cases    74

-------------------------------------------------------------------------------

This procedure was completed at 13:06:03
FINISH.
End of Include file.