YRITYSTIETOJA:

Sini-Mikro (TMI) on 1996 rekisteröitynyt ja toimintansa aloittanut hämeenlinnalainen ATK-alan yritys. Toiminta on pääasiallisesti Hämeenlinnan talousalueella, mutta kauppaa käydään myös kauemmaksikin. Yrityksen yhtenä toiminta-ajatuksena on tarjota korketasoisia ATK-tuotteita kohtuuhinnalla eri ryhmittymille mm. internetin välityksellä. Kaupparekisterinumero: 670.438. SINI-MIKRO kuuluu ennakkoperintä- ja alvrekistereihin.

 

MYYNTI JA TOIMITUKSET:

Tavaratilaukset voi tehdä joko sähköpostitse osoitteesta sinim@sci.fi, puhelimitse numerosta 040-5412571.

Varsinaista asiakas käyntiosoitetta ei ole. Käynnistä voi sopia erikseen. Toimitukset maksetaan sopimuksen mukaan. Ei ennakkomaksuja. Tuotteet toimitetaan asiakkaan toivomalla lähetystavalla joko postitse tai Matkahuollolla. Asiakkaalta veloitetaan vain todelliset kulut. Osa toimituksista tapahtuu tarvittaessa suoraan laitteen valmistajalta.

 

 

TUOTEVALIKOIMA:

Laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset atk-alan tuoteet. Katso tuoteluettelosta.

 

TEKNISET PALVELUT:

Tietyille tuotteille SINI-MIKROsta saa normaalin puhelinmaksun hintaisen puhelintuen. Mikrotietokonelaitteistoon ja kirjanpito-ohjelmiin tulee aina puhelintuki. Tarvittaessa laitteistot toimitetaan paikoilleen toimintakuntoon asennettuna.

 

 

TAKUU:

Kaikilla SINI-MIKROn myymillä tuotteilla on valmistajien myöntämä täydellinen takuu. Takuuajat vaihtelevat 1-5 vuoteen. Kaikissa takuuasiossa on aina ensin otettava yhteys SINI-MIKROon.

 

TAKAISIN PÄÄVALIKKOON