Rasismia rasismia!

Jassoo. Lakupekka on rasistinen! Jos minä olen eri mieltä, olen myös rasisti! Aivan riippumatta siitä mitä itse väitän.

Maahanmuuttajia loukattiin myös uudenvuodenjuhlassa Helsingin senaatintorilla. Siellä laulettiin kristillinen virsi, ja - kauhistus! - Maamme-laulu.

Radiossa suomalaismies vaati Havis Amandan patsasta poistettavaksi Helsingin kauppatorilta. Hänen maahanmuuttajatuttavansa ei voi viedä vaimoaan ja perhettään torille tuon patsaan takia.

Muuan maahanmuuttaja-aktiivi vaatii Ateneumia ja muita taidekokoelmia määrittelemään uudelleen Suomen kansallisen taiteen. Taulut vain takavarikkoon, pois silmistä, ettei vain kukaan pääsisi enää paheksumaan Aino-taulua tai muita kuvia, joita etelän aavikoilla luultavasti ei suvaittaisi.

Minusta on kummallista ettei Elovena-tyttöä vielä ole kielletty. Hänessähän on loukkaavia piirteitä vaikka muille jakaa! Pohjoismainen vaaleus ja kultatukka, ja raivostuttava keikistelevän iloinen ilme joka selvästi kertoo neidon tyytyväisyydestä rasistiseen ylemmyyteensä. Burkha päähän ja sukupuolesta kertovat muodot piiloon! Ja suu peruslukemille, edistyksellisen ja tiedostavan tiukaksi napinreiäksi!

Keitä ovat nämä kaikessa rotusortoa ja ulkomaalaisten loukkausta näkevät ihmiset!

Jos he itse ovat maahanmuuttajia, he ovat käsittäneet asemansa täällä aivan väärin. Heille ei riitä, että he saavat täällä etsimänsä turvallisen elämän, huollon ja toimeentulon, vaan he haluavat myös sanella miten alkuperäisen kansan tulee täällä elää. He luulevat näin omaavansa suuremmat oikeudet kuin se hyväntahtoinen kansa joka heidät on tänne ottanut.

Jos nämä "tiedostavat" ovat suomalaisia, heidän käytöksensä on äärimmäisen tekopyhää. Askartelemalla kaiken aikaa ihonvärien tai uskonnollisten tapojen parissa he osoittavat itse olevansa varsinaisia rasisteja. Käyttäytymällä maahanmuuttajia kohtaan nuoleskelevasti he yrittävät häivyttää mielestään itsesyytöksiä. Häpeämällä suomalaisuuttaan ja perinnäisiä suomalaisia tapoja he yrittävät olla maahanmuuttajampia kuin maahanmuuttajat itse.

Minusta he ovat yksinkertaisesti pölkkypäitä.


Takaisin etusivulle