PORTTI Science Fiction - lehti science fictionin ja fantasian ystäville

Kirjailija, toimittaja Harri Kumpulainen
70 vuotta 7. elokuuta 2018

Harri Kumpulainen

Scifikirjailijana Kumpulainen tunnetaan nimellä Harri Erkki. Hän on julkaissut scifinovelleja v:sta 1967 lähtien monilla julkaisukanavilla, lehdissä, antologioissa ja fanzineissa, ja myös 4 omaa teosta. Muuta tuotantoa: näytelmiä, romaaneja ja runo- ja novellikokoelmia hän on julkaissut viitisentoista. Kustantajana hän on tuottanut yli 150 teosta, ja toimittanut niistä useita, myös nuottikirjoja, äänitetuottajana viitisentoista marginaalimusiikin äänilevyä.

Kumpulainen toivoo, että jos hänen merkkipäiväänsä halutaan muistaa, se tehtäisiin lahjoittamalla sopivaksi
katsottu summa Kansan Sivistysrahaston kulttuurilahja.fi -sivulle avattuun Lounais-Suomen Kirjailijat r.y:n hankkeelle "Uuden työväennovellin antologia".

Kumpulainen on Suomen Kirjailijaliiton ja Tampereen, Turun ja Helsingin scifiseurojen jäsen. 50-vuotistaiteilija-scifinovellikokoelman hän julkaisee syksyllä 2018. Vuoden 2018 loppuun asti hän on lupautunut toimimaan Lounais-Suomen Kirjailijat ry:n puheenjohtajana.

Merkkipäivänään Kumpulainen ilmoittaa olevansa kateissa, poissa, muualla, siellä täällä ja ehkä tuollakin. Ei siis vastaanottoa.

PORTTI on Suomen suurin science fictioniin ja fantasiaan erikoistunut lehti.

Sitä julkaisee Tampereen Science Fiction Seura ry. Lehti sisältyy seuran jäsenmaksuun, joka on 29 euroa vuodelle 2018. Myös muut kuin jäsenet voivat tilata Portin. Tilauksen hinta on tällöin sama kuin seuran jäsenmaksu.
Portti ilmestyy neljä kertaa vuodessa.


Toimitus: Raimo Nikkonen (vastaava päätoimittaja), puh. (03) 212 1262

Sähköposti: