NÄIN MEITÄ KU$ETETAAN - http://www.sci.fi/~jpoyry/huijarit/

VISA ilman vakuuksia ????


Eräs henkilö lähetti oheisen mainoksen uutisryhmään sfnet.tori.uutuudet 14.04.1997.

Mainoksessa tarjotaan VISA-korttia 20,000 markan luottorajalla ja 75,000 markan tililuotolla ilman mitään vakuuksia, hintaan 500 markkaa! Alla on kyseinen mainos ja sen mukana ollut koodattu dokumentti. Viestistä ja dokumentista olen poistanut lähettäjän tiedot, mutta voit vaihtoehtoisesti imuroida alkuperäisen Word-dokumentin, jossa nuo tiedot ovat paikallaan.

Jokainen omilla aivoillaan ajatteleva tietysti tajuaa tämän olevan puhdasta kusetusta, mutta kerrataan tässä nyt vielä muutamia hämäräperäisiä kohtia:

Tämän kusetuksen tarkempi tutkiminen vaatisi tietysti taas kerran mukaan menemistä, eli tuon 500 markan sijoittamista ja katsomista, että mitä sillä sitten loppujen lopuksi saa. Enpä kuitenkaan halua moista summaa omistani tähän sijoittaa, mutta poliisin tietoon olen oheisen artikkelin toimittanut. Toivottavasti he tekevät asialle jotain omien resurssiensa puitteissa.

Itse asiassa, pyysin kyllä kyseiseltä henkilöltä lisätietoja ja liittymiskaavakkeet, mutta hän ikävä kyllä tunnisti minut eikä halunnut aineistoa toimittaa...


Lukekaa ja naurakaa, mutta älkää menkö retkuun!


From: ------@------.---------.fi (----- --------)
Newsgroups: sfnet.tori.uutuudet
Subject: VISA ilman vakuuksia
Date: Mon, 14 Apr 1997 23:36:34 +0300

Hanki VISA-kortti riippumatta luottotaustastasi.

(VisaMHsf.doc)

Luottokortti ilman vakuustalletusta!

Ei luottotietotarkistuksia!
Kaikki hakijat saavat kortin - kenenkään hakemusta ei hylätä!
Ja mikä parasta..."Sinun ei mahdollisesti enää koskaan tarvitse maksaa luottokorttilaskuasi omasta taskustasi!"

Tämä järjestelmä on Offshore-rahoitusinstrumentteihin spesialisoituneen "sisäpiiriliittoutuman" (Private Club) neuvottelema yhteistyösopimus 35:n Euroopan, Karibian ja Tyynenmeren alueen Offshore-pankin kanssa. Koska kyseessä on Yksityinen Klubi (Private Club), johon voi liittyä vain nykyisen klubijäsenen suosittelemana, ei liittouman eikä saatavan luottokortin nimeä voi mainostaa julkisesti - ko. tiedot ovat kerrottuna ainoastaan Liittymislomakkeessa.
Klubimme toimii asiamiehenäsi järjestäen sinulle yhteyden siihen instituutioon, joka myöntää sinulle oman Kansainvälisen Luottokortin $4000 (n. 20.000 mk) luottorajalla ja/tai $15.000 (n. 75.000 mk) Tililuoton - ilman vakuustalletusta!

Klubimme takaa hakemuksesi onnistumisen - tai et maksa mitään!

Erittäin helppo anoa!!

Täytä Liittymislomake ja lähetä se klubiimme $100 (n.500 FIM) kertaluontoisen järjestelymaksun kanssa.

Takuu!

Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että klubimme ei löydä instituutiota, joka myöntäisi sinulle luottokortin/luoton, saat $100 sijoituksesi vähentämättömänä takaisin. Täysi 100%:n Rahat Takaisin -takuu sijoituksellesi! Huolimatta entisistä tai nykyisis tä luottotiedoistasi, sinä saat itsellesi oman luottokortin! Kuten varmasti olet huomannut, niin nykyisin ilman luottokorttia olevia henkilöitä kohdellaan kuin toisen luokan kansalaisia eli olet "rupusakkia" ilman luottokorttia. Tällä Klubimme ainoalaatuisella järjestelmällä - joka todella on ainoa laatuaan maailmassa - nostat itsesi takaisin talouselämän valtavirtaan...ja tyylillä!

Korkotaso?

Miten tämä tarjous on ylipäätään mahdollista toteuttaa?

Koska käytämme yhteistyökumppaneinamme Offshore-pankkeja "veroparatiisialueilla". Rahoitus on järjestetty ulkomaisista lähteistä, joten sinun ei tarvitse käydä lävitse mitään luottotietotarkastusta. Me voimme siis auttaa sinua huolimatta siitä mikä on tämänhetkinen taloudellinen tilanteesi tai asuinpaikkasi.

Tämä järjestelmä on maailmanlaajuinen!

Kuinka luottokortin maksut suoritetaan?

Luottokorttisi maksut voidaan suorittaa miltä tahansa pankkiautomaatilta maailmassa, mutta...

On hyvin mahdollista, että sinun ei tarvitse maksaa mitään!

Kun liityt Klubiimme, sinut asetetaan 3 X 6 kokoiseen, rajattuun matriisiin. Kuukausimaksusi on $25 (n. 125 FIM, kts. Liittymislomake). Tämä $25 maksu veloitetaan automaattisesti kuukausittain sinun luottokorttisi tililtä.

Klubimme jäsenet hankitaan maailmanlaajuisen jakelijaverkon kautta. Jäsenet ansaitsevat kuukausittaisia komissioita jokaisesta maksaneesta Klubimme jäsenestä, joiden sijaintipaikka on ko. jäsenen omassa organisaatiossa (3 X 6 matriisi).

Kuukausittainen komissio muodostuu seuraavasti:

 • Taso 1 - 5% ($1.25) X 3 henkilöä tällä tasolla $3.75 (18,75 FIM)
 • Taso 2 - 20% ($5.00) X 9 henkilöä tällä tasolla $45.00 (225,00 FIM)
 • Taso 3 - 5% ($1.25) X 27 henkilöä tällä tasolla $33.75 (168,75 FIM)
 • Taso 4 - 10% ($2.50) X 81 henkilöä tällä tasolla $202.50 (1012,50 FIM)
 • Taso 5 - 15% ($3.75) X 243 henkilöä tällä tasolla $911.25 (4556,25 FIM)
 • Taso 6 - 20% ($5.00) X 729 henkilöä tällä tasolla $3645.00 (18225,00 FIM)

Yhteenlaskettu maksimituottopotentiaali / kk $4841.25 (24.206,25 FIM)

Jokaiselle jäsenelle maksetaan lisäksi myös $25 (125 FIM) Bonus jokaisesta henkilökohtaisesti hankitusta uudesta jäsenestä Klubiimme.

Huomioi tämä: Kaikki ansaitut kuukausittaiset komissiot (+ Bonukset) maksetaan automaattisesti ko. jäsenen omalle Luottokorttitilille! Jos jäsenen ansaitsemat komissiot ylittävät minimin kuukausittaisen maksun ($25/kk + mahdolliset ostot kortilla), ei ko. kuukautena tarvitse maksaa luottokorttilaskua lainkaan!

Jos hankit esim. 3 uutta jäsentä kuukaudessa, niin on enemmän kuin todennäköistä, että et tule koskaan saamaan laskua luottokorttisi käytöstä! Edellisen esimerkin mukaan 3 uutta jäsentä X $25 Bonus jokaisesta = $75 tuloa heti ensimmäisenä kuukautena.
Näinollen kuukausittainen "jäsenmaksusi" $25/kk voidaan kuitata pois luottokorttisi tililtä ja silti voittovaroiksi jää vielä $50 (250 FIM)! Kyseessä oli siis vasta ensimmäinen kuukausi ja pelkät Bonukset uusista jäsenistä! Rakenna itsellesi hyvänkokoinen organisaatio, niin voit käyttää luottokorttiasi saamatta siitä koskaan laskua!

Klubimme kansainväliset yhteistyöpankit, joille me hankimme uusia asiakkaita, ovat hyvin liberaaleja politiikaltaan ja toivottavat sinut tervetulleeksi! Nämä luottokortit antavat sinulle huomattavan tietosuojan ja joustavuuden. Sinun varasi kuuluvat vain sinulle ja vain sinun päätäntävaltaasi.

Luottotietolaitokset ja kotimaasi pankit eivät saa mitään tietoa sinun luottokorttisi käytöstä! Koska nämä kortit myönnetään kaikkien luottotietolaitosten ja perinteisten pankkien ohitse, sinun luottokorttitilisi olemassaolo ja/tai tilitapahtumat eivät ko skaan tule kotimaasi auktoriteettien ja luottotietolaitosten tietoon.

Taloudellinen riippumattomuus ja yksityisyys!

Mikään eikä kukaan kolmas taho saa tiliäsi koskevia tietoja käsiinsä. Sinun tilitietosi ovat turvassa Offshorella!

Varallisuuden suojaus!

Luottokorttitilillesi talletettavat varat ovat käytännössä kaikkien auktoriteettien ulottumattomissa.

Statusarvo!

Tee vaikutus ystäviisi ja/tai asiakkaisiisi luottokortilla, joka on kansainvälisesti tunnetun Eurooppalaisen (esim. Sveitsi), Karibialaisen tai Tyynenmeren alueen pankin myöntämä.

Informaatio tästä uudesta mahdollisuudesta on ollut saatavilla vasta pari viikkoa! Toimi välittömästi niin ehdit todella hyville paikoille ennen muuta maailmaa!

Täytä liitteenä oleva Liittymislomake ja lähetä se $100 pankkishekillä varustettuna postitse (miel. kuriiriposti, niin varmistat paikkasi nopeasti) Klubiimme. Tämä $100 (n. 500 FIM) maksu palautetaan sinulle 100%:sti takaisin, mikäli sinulle ei voida jostain syystä toimittaa luottokorttia.

Mikäli haluat aloittaa uusien jäsenien hankinnan välittömästi - ennenkuin olet saanut lopullisen virallisen ID-numerosi - käytä väliaikaisena ID:nä puhelinnumeroasi lisättynä etukirjaimillasi.


Esim:
Risto Reipas        =>      35861234567RR
puh.+358 6 1234567

Luottokorttihakemuksesi hyväksyminen on käytännössä taattu! Entiset luotto-ongelmat eivät vaikuta tilanteeseen - aiempi konkurssikaan ei haittaa tilannetta!

Toimi jo tänään !!!

Sponsorisi väliaikainen ID on -------------
E-Mail: ------@-----------.com

Halutessasi lisätietoja ja liittymiskaavakkeet mailaa ------@-----------.com ja laita Subject-kenttään VISA-INFO?


ETUSIVU