NÄIN MEITÄ KU$ETETAAN - http://www.sci.fi/~jpoyry/huijarit/

Veikkaus, Lotto ym -systeemit


Kuponkivihkojen vakioantia ovat mainokset, joissa joku yritys kauppaa lähes varmaa systeemiään rahapeleissä voittamiseksi.

Oletko ehkä tullut ajatelleeksi, että jos joku todella keksisi sellaisen systeemin, niin miksi hän sitten myisi sitä muille? Miksi hän näkisi vaivaa moisen yrityksen pyörittämisessä? Miksi hän ei vain yksinkertaisesti itse käyttäisi systeemiään ja tulisi rikkaaksi? Toisaalta, jos kaikki veikkaajat ja lottoajat käyttäisivät samaa systeemiä, niin kaikkienhan pitäisi voittaa? Mutta eiväthän kaikki voi voittaa? Vai voivatko??

Systeemejä on kaupiteltu vaikka minkälaisia ja lähes kaikkiin eri rahapeleihin sovellettuina. Tässä malliksi yksi, joka on poimittu Ideakupongeista 1/98:

Veikkaa kaksi kotivoittoa ja voita vähintään 6000 mk viiden viikon sisällä!

SSV-13, uusi käänteentekevä veikkausuutuus vakio-veikkaajille.

VIHDOINKIN!! - Nyt on uusi SSV-13 menetelmä tullut Suomeen. Uutuus, joka voi käänteentekevästi muuttaa veikkaamisesi. Tällä systeemillä sinun tarvitsee veikata vain kaksi varmaa KOTIVOITTOA ja voit keskimäärin saada jopa 1 x 12 + 3 x 11 oikein! Sellainen tulos vastaa, yleensä, yli 6000 markan voittoa! Lisäksi SSV-13:lla voit saada 13 oikein lähes joka kerta, mikäli kierroksella toteutuu viidestä kymmeneen kotivoittoa. - Ja mikä parasta, panoksesi on vain 64 markkaa viikossa! Eikä tässä vielä kaikki: SSV-13:lla sinulla on mahdollisuus yli MILJOONAN voittoon. On myös mahdollista, että et voita systeemillä, mutta se ei ole sinun ongelmasi. SSV tarjoaa sinulle aivan uskomattoman takuun:

SSV-13 TAKUU

Suomalainen SysteemiVeikkaus takaa, että käytettyäsi systeemiä 5 viikkoa olet voittanut vähintään 6000 markkaa. Mikäli et ole voittanut, maksamme sinulle systeemin hinnan, sekä veikkaukseen käyttämäsi summan takaisin. Saat takaisin:
Systeemin hinta ........................ 198,- mk
Posti- ja toimituskulut ................. 28,- mk
5 viikon SSV-13 veikkauksen hinnan ..... 320,- mk
-------------------------------------------------
Palautamme yhteensä......................546,- mk

Meidän ainoa vaatimuksemme on, että sinun valitsemasi kaksi kotivoittoa ovat olleet oikein tämän viiden viikon ajan. Sinulla täytyy myös olla tallella veikkaustositteet kyseiseltä viideltä, peräkkäiseltä viikolta.

Mainoksen yhteydessä on tietysti muutaman tyytyväisen systeemin käyttäjän ilmoitukset siitä, kuinka paljon he ovat voittaneet. Ja hinta on siis "vain" 198,- (edullinen tarjous tietenkin, koska normaalihintahan on peräti 395,- mk).


Että sellaista...

Homman koko jujuhan kätkeytyy noissa mainoksen kahdessa viimeisessä lauseesssa olevaan ehtoon. Lauseita ei ole edes tarvinnut painaa kovin pienellä tekstillä, koska keskiverto ihminen ei yleensä paneudu niiden sisältöön niin paljoa, että ymmärtäisi kuinka häntä huijataan.

Kuka tahansa matemaatikko laatii hetkessä vastaavanlaisen systeemin, jossa luotetaan muutamaan varmaan. Jos varmaksi veikatut pitävät, niin systeemillä todellakin voittaa. Mutta kun ne niinsanotut "varmat" eivät ikinä kuitenkaan ole aivan varmoja!

Jos siis yhdenkin kerran jompikumpi niistä kahdesta varmasta pettää viiden viikon aikana (joka on muuten erittäin todennäköistä), niin et voi vaatia rahojasi takaisin!

Tarkastellaanpa tätä lähemmin:

Siis, sinun täytyy valita kaksi kotivoittoa, joiden täytyy olla oikein joka kerta viiden viikon ajan. Jos oletetaan että näin tapahtuu, jää jäljelle vain 11 kohdetta, joiden varaan on jo paljon helpompi tehdä varma systeemi, kuin kaikille 13 kohteelle. Tältä osin systeemi varmaankin toimii, mutta:

Oletetaan, että joka toinen veikkauksen jalkapallo- tai jääkiekko-otteluista päättyy kotivoittoon, joka lienee lähellä todellisuutta, siis 1:2. Tällöin todennäköisyys sille, että näin käy kahdessa satunnaisesti valitussa ottelussa kummassakin on 1:4. Todennäköisyys sille, että sama tapahtuisi kahtena viikkona peräkkäin on 1:16, kolmena viikkona 1:64, neljänä viikkona 1:256 ja viitenä viikkona jo peräti 1:1024.

Eli, yhdellä systeemin ostaneista 1024:stä on todellakin hyvä mahdollisuus voittaa suurehko summa, eikä hän siinä tapauksessa mene vaatimaan rahojaan takaisin. Jos hän ei kuitenkaan voita, palauttaa firma mukisematta hänelle sen 546 markkaa.

Loput 1023 systeemin ostanutta voittavat jotain tai eivät voita. Koska heidän varmansa eivät pitäneet, ei systeemi silloin toimi ja suuret voitot ainakin jäävät tulematta.

Mutta sillä ei ole mitään väliä systeemin myyjän kannalta, koska näillä 1023:lla ei se ilmoituksessa mainittu ehto täyty, eivätkä he siksi voi vaatia rahojaan takaisin!

Nämä 1024 systeemin ostanutta ovat tuoneet "Suomalainen SysteemiVeikkaus" -firman kassaan 202752 markkaa ja yhdelle pitää ehkä palauttaa se 546 markkaa. Kukakohan tällä systeemillä siis oikeasti rikastuu?

Onko tämä rehellistä yrittämistä vaiko sitä itseään eli KU$ETUSTA?

Bisnes on suorastaan kutkuttavan täydellinen. Suomalaiset ovat hulluja rahapelien perään ja haave äkkirikastumisesta on niin monilla mielessä. On siis hyvin helppoa houkutella heidät ostamaan tällaisia "varmoja systeemejä", varsinkin kun usein vielä annetaan tällainen "rahat takaisin -takuu".


PS. Myyn muuten uutta käänteentekevää Ruletti-systeemiä JPRS-36, hinta vain 498,- mk (normaalisti 1250,- mk). Pyydä lisätietoja sähköpostilla! ;)


ETUSIVU