NÄIN MEITÄ KU$ETETAAN - http://www.sci.fi/~jpoyry/huijarit/

Palaute 6 (20 viestiä)


Laskuri 11.02.1997 Tervehdys. Ajattelin pitää hiukan listaa laskurista... Aloitettu 2.2.1997 ja nyt klo 17.00 11.2.1997 tulos on jo huimat: 5429 kävijää * 180mk = 977'220mk Tulee kalliiksi... ;)
Finalta ja Kuningaskuluttaja 11.02.1997 Pöyry - Finalta, 6-0!! Ja nyt sataakuuttakymppiä katkeraan (Finaltalle) loppuun saakka! Mies Finaltan takana telkien taakse ja mahdollisimman pitkäksi aikaa. Olet varmaan huomannut Keltainen Pörssi -lehdestäkin, kuinka joukko epätoivoisia Finaltan uhreja yrittävät tehdä "työtä". Asialle on nyt saatava lisää mediaa. Rautaa on taottava kun se on kuumaa. Kaikki tukeni Sinulle!
Hyvä, hyvä! 11.02.1997 Tervehdykseni! On hieno nähdä, että joku taistelee sen puolesta, että mitkä sattuu ihmiset eivät pääse huijaamaan kansaa. Tuodakseni oman apuni taisteluusi aion lisätä hieman sivusi kävijämäärää asettamalla omalle sivulleni linkin, joka osoittaa sinun huijauksesta kertovalle sivulle.
HUIJAUSTA 11.02.1997 Moikka Satuin näkemään kunkkukuluttajan buffin sivuistasi ja selailin niitä... NE OVAT VALITETTAVASTI ASIAA Periaatteessahan nämä sivut kuulusivat .net sivuille ja käytäväksi läpi kaikille rikastumista suunnitteleville. (pakollinen webbi-ajokortti, 1. En usko rikastuvani äkkiä)
Tervehdys 11.02.1997 Luin suurella mielenkiinnolla viestejä Finaltan ja sinun välilläsi. Hyvä, jos siitäkin 'yrityksestä' on päästy eroon. Oletko muuten saanut selville esiintyikö tämä asiakaspalvelun :-) henkilö oikealla nimellään? Asiasta kolmanteen: ihmisillä on kovin lyhyt muisti, varsinainen superhuijaus on ollut viime vuosien pankkituki. Valtio maksaa eli me maksamme ja nyt kuulemma pankeilla menee hyvin?? joten he ehkä maksavat jotain takaisin. Arvaa, mistä ne rahat tulevat voittoihin ja mahdollisiin takaisinmaksuihin? Aivan! meiltä kuluttajilta. Meitä rokotetaan moninkertaisesti muiden tekemistä virheistä. Tähän ei eläin pysty...
Lykkyä pyttyyn 11.02.1997 Tervehdys Luin suurella mielenkiinnolla mailinvaihtosi ketjukirjerahastajien kanssa. Homma on ilmeisesti melkoisen tuottavaa kun puuttumisesi aiheeseen on saanut noin kovan pelon perseeseen että perhettäkin pitää uhkailla. Nostan hattua korkealle kun joku viitsii uhrata vapaa-aikaansa näiden systeemien valottamiseen. Sinunhan pitäisi saada tiedonvälityspalkinto! Jos uhkaukset "miljoonakorvauksista" toteutuvat (kun heillä on tuo asianajovakuutuskin :-) ) , niin pistäppä tietoa sivuille niin eiköhän sitä kuluttaja muutamalla kympillä tule hätiin...
Finaltan sivut 11.02.1997 Finaltan WWW-sivulle on ilmaantunut seuraava viesti: INTERNET SIVUMME OSOITE ON MUUTTUNUT LAITTOMAN HÄIRTÄMME JOHDOSTA. Huomaa oikeinkirjoitus! Olis kiva tietää missä ne sivut nyt on, että pääsis rahan makkuun.
Finalta-juttu 11.02.1997 Moips Tsemppia kapuloiden rattaisiin panoon.
http://www.sci.fi/~jpoyry/huijarit/ <- Mainiota =) 12.02.1997 Elikka, JUURI NIIN ! =D Pista pojilta sanat kurkkuun. Itse en Newsseja seuraa, mutta nyt oli suorastaan pakko ! En ole koko 17 vuotiaan elamani aikana nahnyt mitaan nain mahtavaa tekoa kuin pistaa Huijareilta Luu SYVALLE kurkkuun ! Mutta jos tarkemmin ajattelemme, ja seuraamme noita "Uhkailuja", niin eihan niissa paasta puusta pidemmalle! Kokoajan vaan sita samaa selitysta.. Blah Blah Blah, Kertokaa jo pikkuhiljaa jotain uutta ! Kaikki tietaa etta te olette huijareita ja toimintanne kosahti totaalisesti ! Vai mita =) Ei talla kertaa muuta. Harmi vaan etta otit tilinumerosi pois. :( Avustusta olisi ropsahtanut...
Palautetta... 12.02.1997 Moi! Olipas piristävää lukea Finaltaa koskevia juttuja sivultasi, varsinkin kirjeenvaihtosi ko. "firman" kanssa hersytti naurut vaikka muuten jo väsyttikin :). Huomasin, että äänestys Finaltan rehellisyydestä on tuottanut 28 jaa- ääntä, "Victoria Neiman" ei ilmeisestikään ole ottanut todesta kehoitustasi äänestää vain kertaalleen... Mielenkiinolla odottelen juttuja uusista huijareista.
Finalta ym. sontafirmat... 12.02.1997 Jeez, toi sun sivus on ASIAA!!!! Kun toi Finalta on ohi voisit vaikka seuraavaksi "pohtia" noita Golden Circle kirjeitä ja Golden Productionin juttuja... Itse olen ostanut Golden Productionin tuotteita ja saanutkin jotain rahaa vastaam... Tilasin itsekin aikanaan tuon EUROGALAXYN ilmaisen infon, mutta kun siinä ei oikein kerrottu mitään itse hommasta kuin, että aloitus maksaa sen x mk sille ja sille tilille.... Jäi siitä kuitenkin jotenkin paskan maku suuhun eikä tullut tilattua, onneksi!!
Kuningas kuluttaja 12.02.1997 Moi! Valitettavasti en pysty nakemaan Kuningas kuluttajaa, joten voisit varmaan tehda tiivistelman siita www sivullesi! Outoja kirjotusvirheita noissa Finaltan emaileissa :) We will fight to the end Queen We are the Champions :)
Näin meitä kusetetaan 12.02.1997 HAH !! Olipa kiva luettuani tekstisi huomata Finaltan mainossivujen muuttaneen "laittoman häirinnän johdosta". Raukat joutuivat siis perääntymään, koska taistelu ei ollut voitettavissa. Ei muuta kuin onnea valitsemallasi tiellä !
Tulitauko 12.02.1997 En usko, että Finalta lopettaa tähän, vaikka se onkin kerran nujerrettu. Kokoamallenne aineistolle tullee olemaan käyttöä referenssinä siitä miten huijareita pitää käsitellä. (-: Nyt on hyvä aika hengähtää ja aloittaa asiallinen keskustelu spammayksesta sekä keinoista todella puuttua siihen. Mtv3:lla näkyy olevan tekstikanavalla mainos tallessa. Mahtanevatko pystyäkään kontrolloimaan mitenkään millaisia mainoksia sinne lähetetään. Joku esitti juuri osoitteen www.nwi.fi ... huijausta. Jonkinlaisen yhdistyksen organisointi on ihan aiheellista -- olkoon se sitten jo olemassa oleva tahi uusi nettikulttuuriin erikoistunut. Yhden miehen sotanne osoitti ettei toivoa ole vielä menetetty.
Finalta-palautetta... 12.02.1997 Hahaa... Olin oikeassa ! Puhuin perjantai-iltana puhelimessa pitkäaikaisen ystavani kanssa ja han kertoi netissa olleesta ilmoituksesta Eurogalaxy - "Tienaa rahaa kotonasi lahettamalla kirjekuoria, jopa useiden kymmenien tuhansien tulot kuukaudessa...", johon hanen ystavansa oli ajatellut liittya... Olin juuri itse liittynyt eraaseen verkostomarkkinointiyritykseen ja kuuntelin hammastyneena, etta kuinka tuollainen voi olla mahdollista ja sanoin lopuksi suoraan: "Kuulostaa todella epailyttavalta". Tanaan 12.2. pikkuveljeni kertoi tasta huijari-sivusta ja tietamattani koko Finalta-asiasta kavin katsastamassa sivut ja... Oli se aikamoinen yllatys ! Hirteen moiset huijarit !!! P.S. Kyseessa oleva ilmeisesti jo liittynyt tytto on taman vuoden abi ja hanella ei todellakaan raha puussa kasva ja olisi niillekin 180 mk:lle parempaakin kayttoa... Mutta mita opiskelija ei tekisi akkirikastumisen toivossa... :(
kannustus 12.02.1997 Teet todella suomalaista verkko_historiaa. Pääsin seuraamaan projektia vasta sen ollessa jo poliisi_kuulustelu_vaiheessa, mutta jännitys on ollut mahtavaa. Onnittelut ja yhdys_sana_terveisiä myös Anastasialle.
Finalta-fight 12.02.1997 Terve! Oikein riemastuin noista sivuistasi, että joku sentään osaa lähteä tekemään kiusaa kusettajille! Niin sitä pitää... Olen itse joskus 'bout 1½ vuotta(?? tarkkaa ajankohtaa en muista) sitten ostanut noilta tuon myy postimerkkisi-jutun. Voin etsiä, jos löydän sen kirjeen vielä jostain. En ole penniäkään sillä tienannut enkä kyllä yrittänytkään nähtyäni nuo ohjeet. Kusetusta se on. Aika hyvin laskettu muuten tuo korvaussumma. Taidanpa laittaa sivuilleni alkuun tekstin "jokainen täällä yli 5 sekuntia viipyvä on velvollinen maksamaan minulle 300,- markkaa" ja sitten lasken rahojani kertomalla counterin kolmella sadalla!
Finalta 12.02.1997 Ne ilmeisesti häipynyt AOL:stä. Jatka taistelua.
Salute 13.02.1997 Joo-o, sangen loistavaa logiikkaa osoitat toimillasi. Ton finaltan toiminta on jotakuinkin jopa ihmisarvoa alentavaa luvatessaan töitä hirveällä palkalla tänä taloudellisen laman aikana. Itse kuulun niihin jotka ovat istuneet koulun penkillä 24 vuotiaiksi ja valmistuneet kortistoon. Sinällänsä sääli ettei finaltan kotisivu ole enää pystyssä sillä olisin voinut hakea sieltä töitä malliin:"haen töitä jossa ei tarvita mitään ammattitaitoa, työaika korkeintaan 12 tuntia viikossa ja palkka vähintään 10000mk/kk"
FINALTA: epilogi 13.02.1997 Hei! Sinullekin on ehkä joskus tapahtunut niin, että olet melkein sattumalta osunut pienessä kaupungissa pieneen mukavaan ravintolaan. Ruoka ja viini on ollut hyvää ja seura erinomaista. Aikaa kuluu ja palaat samaan paikkaan, mutta "ravintolasi" paikalla onkin pitseria, jossa linja-autolastillinen saksalaisia syö mölisten omia eväitään. Minusta tuntui hieman samalta, kun olin pari päivää verkon ulottumattomissa ja palasin lukemaan uutisryhmiä; alussa vallinnut raikas agressiivisuus on vaihtunut pelkkään haistatteluun ja hedelmättömään spekulointiin. Kuitenkin tärkein on saavutettu, FINALTAn tyypit ovat tukkineet ainakin väliaikaisesti turpansa ja kansalaiset ovat saaneet tietoa jonka perusteella he tulevaisuudessa _ehkä_ osaavat varoa samankaltaisia kusettajaporukoita. Mikä minua viehättää eniten on se, että verkossa markkinoivat suomenkieliset yritykset ainakin harkitsevat mitä verkkoon lykkäävät ja kannattaako huijaukseen ryhtyä ollenkaan. Muuten, kun tiedon jakamisesta tuli puhe: Finnpanelin mukaan Kuningaskuluttajaa katsoi 4.2. n. 600.000 hlöä ja uskoisin, että Iltasanomien lukijamäärä viikollakin on min. 100.000-200.000 hlöä + uutisryhmien lukijat + Kusetus-sivuillasi kävijät... *;^) Hyvää kevään jatkoa.
Paluu etusivulle