NÄIN MEITÄ KU$ETETAAN - http://www.sci.fi/~jpoyry/huijarit/

Palaute 5 (21 viestiä)


Finalta-huijarit 09.02.1997 Hih, lystiä. Mainio verkostohuijaus jossa huijari onnistuessaan saattaa rikastua oikeasti paljon, kiva että joku viitsii/jaksaa herättää asiasta meteliä. Yhdyssanavirheiden määrä sekä finaltan ihastuttavan lukijan älykkyyttä hellivät sivut ovat mitä mainiointa Pahkasian korviketta.
finaltan uhkailut 09.02.1997 Jos Finaltan uhkailut alkavat saada konkreettisempia muotoja, ilmainen huijareita erityisen vähän rakastava gorilla on saatavilla täältä. Voisin myös tutustua netissä mokomaan firmaan ja koettaa haalia tietoa herroista/sta, sikäli kun en sekoittaisi jo valmista kuviotasi. Naulaa ne!
HIENOA!!! 09.02.1997 Teet todella hyvää työtä! Älä lannistu!
Finaltan lähtölaskenta 09.02.1997 Hyvä Jukka ! Tämä on diamanttia, jatka samaan tyyliin. Odottelen tässä kuullakseni millaista paskaa ne Finaltan paketit sisältää. Kaikissa 'asikasi pavlelu ozaton' messuissa toistuu tökeröt kirjoitusvirheet. Tämä Victoria Neiman/Timo Mäkelä lienee varsinainen verbaaliaasi (keksin tuon juuri äsken). Tästä on se hyöty, että kyseisen kirjoittajan messut on tunnistettavissa, riippumatta allekirjoituksesta. Pidähän maailma ajan tasalla !
http://www.sci.fi/~jpoyry/huijarit/ 09.02.1997 Tsemppiä riitelyyn: olet oikealla asialla, enkä usko että moisella ryöstäjäsakilla (Finalta) on mahdollisuutta aiheuttaa sinulle vaivaa suurempia ongelmia. Lisäsin linkin sivuillesi kotisivulleni: kasvatetaan nyt korvausummaa samalla kohtuuttomaksi. :) Että osaakin olla irvokkaita haaskalintuja olemassa... Toivottavasti et vallan huku työsaran alle!
FINALTAn kotisivu tiltissä! 10.02.1997 Hei! Pöyry & Co. vs. FINALTA ottelussa selvä osavoitto; huijaripuljun kotisivu http://members.aol.com/eurogalaxy/index.html on pimeänä! Joko he ovat itse vetäneet sontansa pois verkosta tai sitten AOL on deletoinut heidät, yhtä kaikki, heidän silmukkansa kiristyy. Onneksi olkoon!! *:^))))
Huijarit 10.02.1997 Hei Jukka. Tsemppiä sinulle täältä Kaliforniasta. Jatka samaan malliin ja älä anna niiden uhkailujen vaikuttaa itseesi tai perheeseesi. Ja vielä onnea kotoksellesi.
Jukka Pöyryn Kopla 10.02.1997 Yo, Tulipas mieleen pieni seikka, kun tuota rahaakaan ei voi lähetellä. Laita Webbi-sivullesi linkki, jolla voi rekisteröityä Jukka Pöyry Koplan jäseneksi. Säästetään Finalta turhilta selvitysoperaatioilta, kun saavat haastaa oikeuteen kaikki rekisteröityneet koplan jäsenet. ============== Jukka Pöyry Koplan ylpeä jäsen Tämä idea on ==================in omaisuutta Yhdysvaltain ja EU:n tekijän- oikeuslain sekä Zürichin konvention ja Geneven sopimuksen perusteella. Kaiken- lainen laiton hyväksikäyttö, lukeminen, vilkaisu tai muu siihen rinnastettava seikka on kielletty ankarasti. Näiden oikeuksien rikkojat haastetaan oikeuteen takuuvarmasti jossakin. Kaikki tämän sopimuksen tulkinnasta koituvat riidat ratkaistaan Samoasaarten alioikeudessa välimiesmenettelyssä.
http://www.sci.fi/~jpoyry/huijarit/ 10.02.1997 Kiitoksia mielenkiintoisesta 'sodasta'. Olen seurannut sita erittain suurella mielenkiinnolla. Finalta taitaa olla viimein peraantymassa, mutta eikohan se palaa jossain vaiheessa myohemminkin uudessa paikassa, uudessa muodossa, mutta eri nimella. Finalta on valitettavasti toiminut varsin maltillisesti. Vaikka kirjoituksen ovat tayna virheita, niin asiasisalto on kuitenkin mietitty tarkkaan (firma ei paljasta mitaan uutta itsestaan, toistaa vaan aikaisemmissa artikkeleissa jo esille tulleita aiheita). Olisi mukavaa saada selville, ketka todella ovat vastuussa Finaltasta. En usko, etta Finaltan porukka (tai yksityinen henkilo) on ollut aikaisemmin tekemisissa WWW:n kanssa. Tulevaisuudessa taytyy pitaa huolta siitta, ettei silla ole tanne palaamistakaan! Hyvaa metsastyt onnea!
Voimaa toveri ! 10.02.1997 Terve, Ensinnäkin en ole pitkään aikaan nauranut niin makeasti, kuin lukiessani noita Finaltan asiakaspalvelun viestejä ! Kysymys on vakavasta asiasta. Kyllä kaikenkarvaiset postilokerohuijarit pitää saada kuriin. On hyvä, että jollakulla on tuollaista rohkeutta ! Ja jotten viljelisi enempiä latteuksia : Tsemppiä Punaniska !
Finaltan kotisivu 10.02.1997 Suurkiitokset ansiokkaasta työstä tätä huijarifirmaa vastaan. Nyt kun Finaltan sivut näyttävät kadonneen, olisi kiva tietää, onko kukaan sattunut tallentamaan niitä koneelleen. Olisi kiva saada ne uudelleen sivuillasi olevan linkin "Finalta / Eurogalaxy, http://members.aol.com/eurogalaxy" taakse, jotta tähän farssiin myöhemmin tutustuvat saisivat paremman käsityksen, mistä tässä kaikessa oikein on kyse. Olisivatpahan samalla myös varoittavana esimerkkinä muillekin.
Meitäkin kusetetaan... 10.02.1997 Kuule, törmäsin juttuusi ihan sattumalta enkä jaksanut sitä kokonaan kahlata läpi kun lukemalla 10% pystyi arvaamaan loput. Ei siinä mitään ihan hyvä juttu, pane äijät kyykkyyn...
Finaltaa, hyh 10.02.1997 ...että 'Victoria Neiman' olisi nainen, sitä ei kyllä usko erkkikään :-D Jaksamista sinulle Jukka. Finalta kyykkyyn. Tasokkaampi firma olisi hoitanut kirjeenvaihtonsa huomattavasti korrektimmin ja yksityisesti. Onko Finalta muuten saita, vai tuottaako bisnes kumminkin niin huonosti ettei pr-ihmiseen ole varaa? Johan nyt yrityksen yhteys- ja asiakaspalveluhenkilön tulisi osata hyvä kieli. Mihinkähän se Finalta rahansa käyttää?
Terveisiä 10.02.1997 Terve Jukka! Hyvä homma toi huijari-sivut! Pidä pintasi, ja katso mitä tulee tapahtumaan. Laitetaan jenkkipelleille paskat omiin housuihin :)
Hyvä noin sitä pitää 10.02.1997 Lukaisin sun huijari-sivujas. ja oon sun kanssa aivan samaa mieltä tuollaisia paska-firmoja tuntuu olevan netissä liiankin kanssa. Erityisesti minua ärsyttävät ne iänikuiset get 2000$ for only 5 $ aiheiset messut. tuollaiset huijarit pois netistä kuten Finalta (tai eihän sitä firmaa ees oo) hyvää jatkoo vaan ja jatka taisteluas Finaltan paskapäitä vastaan.
Hienoa työtä! 11.02.1997 Heippa! Olen seurannut tapaus Finaltaa suurella mielenkiinnolla (kuten näemmä moni muukin)... On ollut todella hauskaa, vaikka asiahan on pohjimmiltaan ihan vakava... Joka tapauksessa olet oikealla asialla. Kaikkea hyvää nyt ja jatkossa.
Finalta-projektisi 11.02.1997 Sivusi "Näin meitä kusetetaan." ovat ehdottomasti www-tarjonnan kärkipäästä - sekä huumori- että hyötymielessä. Hyvä Jukka!!! Keep on! Finalta pois netistä!!!
WAY TO GO! 11.02.1997 Huhhuh.. Ainakin Finalta on saamassa kunnolla turpaan.. HAHAHAH. ;) Ei voi muuta kyllä sanoa kuin, että erittäin hyvää työtä.. Jatka samaan malliin..
Hyvä J. Pöyry 11.02.1997 Hyvä J. Pöyry !! Olen itsekin vittuuntunut kyseisen firman toimintaan ja on erittäin hyvä, että maastamme löytyy joku aktiivi, joka jaksaa pistää moisille paskahousuille kampoihin. Jatka samaan malliin.
Asiaa !!! 11.02.1997 Anna palaa, noita kusipäitä on suojeltu medioilta aivan liian kauan. Sitten kun olet saanut ko.huijarilafkan lopettamaan toimantansa, ota joku uusi kuspää käsittelyyn, onhan noita huijareita...
Tsemppiva!! 10.02.1997 Jukka, Finalta T paita! Mainio idea!! Satuitko muuten nakemaan joulu kuun alun Talous elaman, jossa oli iso juttu floridan suomalais yrittajista. Kantsii lukea. Jos vaikka Finaltan asiakas palvelu osaston henkilo kuntaa on kuvissa... :) Enta miten olisi Suomen kielen oikein kirjoitus opas by Finalta? Jos laitat taman jonnekin julkisesta nahtavalle, niin jatathan nimemi pois... Ei tieda vaikka Finalta California on olemassa ...
Paluu etusivulle