NÄIN MEITÄ KU$ETETAAN - http://www.sci.fi/~jpoyry/huijarit/

Palaute 4 (16 viestiä)


huijareista yms. 06.02.1997 Hei, pohdiskelet www-sivullasi, "onko edes tarpeellista, etta tyhmat saavat pitaa rahansa?". Eras vastaus on se, ettei tassa kyse ole valttamatta edes tyhmyydesta, vaan kulttuuritaustojen eroista ja haikailemattomista hyypioista, jotka yrittavat panna silla rahoiksi. Olivatko kaikkia albanialaiset tyhmia, kun (kuten uutisista viimepaivina olemme kuulleet) ihmiset siella ovat joukoittain hukanneet rahojaan pyramidisysteemeihin? En oikein jaksa uskoa kokonaisen kansakunnan tyhmyyteen. Heidan ainoa syntinsa oli tietamattomyys markkinatalouden laeista. Tata samaa on viela paljon meissa suomalaisissakin. Tiedan useita normaalia elinymparistoaan ajatellen ihan riittavan fiksuja ihmisia, joiden silti voisi kuvitella lankeavan tallaiseen. Ei tehda suomalaisten nylkemista naille ainakaan liian helpoksi! Laitoin pienen avustuksen tilillesi.
Way to go! 06.02.1997 Mojovaa toimintaa!! Älä vain luovuta! Tuo raha-avustuspyyntö vain arveluttaa kannaltasi... ymmärtääkseni moiseen tarvitsisi viranomaisen luvan? Ei muuten, mutta tuskin haluat ihan OIKEITA ongelmia viranomaisten taholta. ;)
Finalta, yms. huijarit 07.02.1997 Erinomaista toimintaa! Kiitän ja kumarran lämpimästi sivuillasi ja njyysseissä esittämästäsi "jääräpäisyysestä" näitä kaiken maailman huijareita vastaan tapellessasi. Anna kritiikin palaa vain. Uskon henkilökohtaisesti, että jokaisella julkistamallasi ironisella vastauksellasi ja linkillä sivullesi säästetään lukuisia uhreja näiltä kusettajilta.
Finaltasta 07.02.1997 Rupesi vaan huvittamaan tuo Finaltan periaate, etta korvaukset laskettaisiin laskurin lukeman mukaan. eiko noilla ole tullut mieleenkaan, etta sama ihminen voi kayda useamminkin lukemassa sivuasi. On koko korvausvaatimus yhta heikolla pohjalla kuin kaikki muukin tuossa huijarifirmassa.
Pitää olla munaa !! 07.02.1997 Tervehdys yksinäinen taistelija! Tässä on sitä talvisodan meininkiä.Sallittakoon tälläinen termi. Nykysuomessa monet ajattelevat lähes aina omaa parastaan.Tarkoittaen että mitähän naapurit ajattelevat ...onko itselle hyötyä? Aina pitää uhrata jotain antaakseen muille jotain (Maine,Kunnia,Rahat) Mutta jos asia ajatellaan näin että: Kunnia on mennyt ajat sitten mutta Maine eiku kasvaa ja Rahaa ei ole ikinä ollutkaan. Homma näyttää huomattavasti positiivisemmalta. Terveisin Samassa hengessä elävä
Finalta 07.02.1997 Voisit lisätä veppisivulle kävijälaskurin viereen laskurin, joka kertoo montako markkaa Finalta on käynneistä kärsinyt ja aikoo siis sinulta korvauksina vaatia. HAAHAHAHAAA.... 2100*180mk=378 tonnia, HAAAHAHAHAAA... Palautesivu 3 oli mainio, hyvät naurut..., ehdoton huippu: Jarkko Q, Alariukula KKO "Luulin huijaukseksi. Enää en luule" RUHAHAA-RUHAHAA...
Miehen työ! 07.02.1997 Hatun noston arvoinen juttu nämä ylläpitämäsi sivut. Tsemppiä Finaltan torpedoimiseen ja aurinkoisia talvipäiviä.
Tarjoan tuopin... 07.02.1997 .. jotta jaksat jatkossakin "asioida" Finaltan kanssa. Koska en satu lähiaikoina asioimaan Lahdessa, siirsin ison tuopin hinnan tilillesi. Muistathan, että saat poliisilaitokselta veloituksetta esitutkinta- pöytäkirjan sen valmistuttua, jossa on kuulustelupöytäkirjasi lisäksi rikosilmoitus. Haluamme sen kotisivullesi!
sääli että se kohta loppuu... 07.02.1997 ..Sillä ei kai makeaa saa mahan täydeltä, meinaan asiakas palvelun maineikkaita "hengen"tuotoksia. :) Tästä sodasta kun vielä saisi jonkun kivan pienen lehtijutun tai referaatin kun kaikki ei tätä nettiä vielä käytä. Telkkarikin olisi ok. Ajattelin laittaa pariin muuhun foorumiin sun sivun linkkinä, saa laskuri taas vähän töitä :)
Finalta 07.02.1997 Minä ja ehkä joku muukin jää paitsi paljosta mielenkiintoisesta; kas kun kaikki eivät pääse katsomaan kotisivuasi. Kuulustelupöytäkirja erityisesti kiinnostaa, ja se miten prosessi jatkossa etenee. Teitkö sinä rikosilmoituksen laittomasta uhkauksesta? Menestystä!
Rolling on the floor laughing 07.02.1997 Morje! Finaltajuttusi on kerrassaan mainio. Vastassasi on selkästi joku Lappeen rantalainen, joka lukee pää aineenaan Suomenkieltä Yli opistossa. Älä sinä taivu koskaan!
Finalta 07.02.1997 Moikka! Olet oikealla asialla, ja tukijoitakin tuntuu riittävän. Olen jo pari päivää yrittänyt bongata Finaltaa puoltavan nyyssin tai kommentin tai jotain, mutta enpä ole törmännyt. Onkohan maapallolla *yhtäkään* tyytyväistä Finaltan "asiakasta"? Ja heti kun pystytät sen huijareita vainoavan yhdistyksen, niin pistä replyä - 180 FIM tulee välittömästi. Enkä edes kaipaa mitään paluupostia *B-)
hyvää työtä 08.02.1997 Hienoa että joku viitsii nähdä noin paljon vaivaa tälläisten huijarien nujertamiseksi. Tämä sinun käsittelemäsi tapaus on mielenkiintoinen joten jatka hyvää työtäsi niin näemme miten se päättyy. Uskoakseni sinulla ei ole mitään hätää, vaan vastuuseen joutuu ennemmin huijarit jotka käyttävät hyväuskoisia ja tietämättömiä hölmöjä hyväkseen. Tämä ei ole kuitenkaan ainoa verkostohuijaus, vaan niitä on muitakin. Valitettavasti tälläisiä huijauksia näkyy netissä kokoajan enemmän ja enemmän. Raivostuttaa newssejä lukiessa kun joka toisen viestin otsikko on make big money fast tms. Tälläisiä tapauksia pitäisi kehitellä kirjepommi sähköpostiin tai jotain muuta "pientä" kiusaa. Ideoita ? p.s. koska olet joutunut lopettamaan tukirahan keräyksen en laita tilillesi rahaa, mutta tuopin tarjoan jos joskus törmätään
Naurattaa niin että mahaan koskee 09.02.1997 Tämä Finaltan 'asiakaspalveluoasaston' sekoilu on ollut parasta viihdettä, mitä olen pitkään aikaan internetissä nähnyt. 'Victoria Neiman sfnet.keskustelu.huumorin moderaattoriksi'
Finalta 08.02.1997 Mukavaa että olet jaksanut aloittaa sodan huijareita vastaan. Voin sanoa että multa ei olis löytyny sisua tohon. No menittekö te oikeuteen? Ei oikein tuntunut noi tietävän Suomen lakeja. Mukavaa luettavaa :) Netti on täynä noita saamerin ketjukirjeitä.
HUIJARIT KURIIN 08.02.1997 Tervehdys! Olisko ensimmäinen kerta, kun yksityinen henkilö menee näinkin pitkälle internetin puolella. Uudenlainen mahdollisuus?. No, joka tapauksessa seurailen puuhasteluasi mielenkiinnolla. Hyviä jatkoja. Niittaa "ne".
Paluu etusivulle