NÄIN MEITÄ KU$ETETAAN - http://www.sci.fi/~jpoyry/huijarit/

Palaute 2 (16 viestiä)


hoh, natti sivu :) 05.02.1997 Tuo on aika mienekiintonen, olettaen ettei nailla sivuilla valehdella, etta menetys on suoraan verranollista kavijamaaraan. sanotaan nyt vaikka 132 * 180,- = 23.760,- aika paljon! mutta kaippa sita saa kertoa mita huonoja asioita tastakin seuraa. kaviamaara =! tilaajamaara. hoh, vois laittaa tuonne hakujen maaraan +2103 ni OHO => 1079280,- HUI! eihan lehdissakaan kerrota vain hyvia puolia tuotteista mita testataan, joku voi silti ostaa tuotetta vaikka siita pelkkaa paskaa puhuttaisiinkin. Tekee kohta mieli ostaa toi aloituspaketti, katsoa sita ja voisi sitten puhua omasta kokemuksesta. Mistakohan Finalta on saanut paahansa ettei poyry ole edes nahnyt kyseista pakettia? (tuon saanee poistaa jos siihen loytyy jokin selitys:) Kaikenlisaksi, siirtakaa tata keskustelua jonnekkin muualle, vaikka se mielenkiintonen onkin, sfnet.tori.tyopaikat EI ole paikka tallaiselle, sen lisaksi Finalta voisi lukea netkitettia HIUKAN!
Finaltasta 05.02.1997 Nyyssikirjoittelun innoittamana surfailin minäkin kotisivullesi. Muutamia mieleen nousseita ajatuksia: - Järeä raastuvalla uhkailu antaa vaikutelman, että elämöinnin tarkoituksena on peittää jotain, joka ei kestä päivänvaloa. - Mainostetut "rikastumismenetelmät" perustuvat näköjään siihen, että kerjätään muilta rahaa. Jokainen voi itse päätellä, miten tukevalla pohjalla tällainen taloudellinen toimeliaisuus lepää. Ja mikäli perusteena ei olekaan kerjääminen, ei ainakaan Finaltan kotisivuilta selviä, mikä se sitten on. - En tiedä, onko Finaltan toiminta laitonta, mutta tietääkseni ei J. Pöyry ole sitä laittomaksi väittänytkään. Sen sijaan epäilyttäviä markkinointitapoja pitäisi voida kutsua epäilyttä- viksi markkinointitavoiksi ilman lynkkausuhkauksia. - Suora lainaus eräästä "Asiakaspalvelu osaston" kirjoituksesta: "...kaikki, jotka ovat esittäneet riittävät perustelut palautukselle, ovat saanet maksunsa takaisin." Kiinnostavin kohta on "riittävät perustelut"; kuka päättää, mitkä perustelut ovat riittävät, Finalta itsekö? - Ilmainen liikeidea kaikille vapaasti käytettäväksi: "Hanki itsel- lesi niin paljon rahaa kuin haluat! Paketti sisältää painokoneen, painolaatat, väriaineet ja 500 kappaletta A4-arkkeja. Niillä saat itsellesi aitoja Monopoli-rahoja!! Rikastu!!!!" Hyvät jatkot vain sinulle, Jukka, ja hyvä, että herkkä- uskoisten ihmisten perusteettomilla toiveilla rahastavat saavat ansaitsemaansa julkisuutta.
Re: JUKKA PÖYRYN YSTÄVÄT ! 05.02.1997 Siitä vaan, pistä ne koville! Eivät ne mitään voi sinulle. Aivan oikein niille :-)
Finalta 05.02.1997 Heh, amerikkalaistuneet tollo-merkonomit luulevat voivansa haastaa suomen kansalaisen oikeuteen ilmeisesti Floridassa :-) Voihan vee. Meininki on hubbardiaanista. Lienevät skientologejakin kaiken lisäksi :-)
Jees 05.02.1997 Tsemppiä tuon Finalta-jutun kanssa!
Hyvä yritys 05.02.1997 Onhan noita vastaavia ollut aiemminkin, ainakin Holiday Magic, Bestline Products ja Timanttitalo. Eikä niitäkään saatu oikeuden edessä mihinkään vastuuseen,,,,valitettavasti. Onnea !!!
Huijarit 05.02.1997 Lueskelin tota sun kirjeenvaihtoa ton huuhaa firman kanssa. Olen itse mukana verkostomarkkinoinnissa ja voin kertoa että Finaltalla ei ole mitään tekemistä sen kanssa. Suomen laki kieltää ketjukirjeet ja ns. byramiidi järjestelmät. Mielestäni noi on just niitä. Olet oikealla asialla, jatka taistelua. Voimme myös yhdistää voimamme, ja keksiä noille jotain laillista pikku jäynää. Esim. Tukitaan finaltan sähköposti laskemalla liikkeelle ketjukirje, jossa pyydetään lähettämään niille roimasti postia. Muutaman päivän päästä sen operaattori ottaa niihin yhteyttä kun koko systeemi on tukossa. Tai kootaan joukko ihmisiä jotka ottavat asiakseen tilata niille kaikki taivaan ja maanväliltä mitä netistä ilmaiseksi saa. Kun tilatut esitteet ja muut tuodaan rekalla ovelle joka paivä niin eiköhän ala hymy hyytyä. Lastissa on mukana yrityksen kaikki posti joten sen läpikäyminen on mukavaa ajanvietettä
Galaxy and stuff 05.02.1997 Moi, oli pakko laittaa 20mk tilille. Toivottavasti et saa syytettä koska "hyödyt" sivuistasi ... Keep up the good work. Ps. Kiitti myös Meritan WWW-sivuille, en kyllä olis jaksanut vaivautua pankkiautomaatille asti ... Tai olisi unohtanut.
Huijausta kaikenlaista 05.02.1997 Morjens! Täysi tukeni ponnisteluillesi. Laitoin tilillesi ison tuopin hinnan 17,- jos se nyt yhtään auttaa. Golden Circle - ketjukirjeestä sain rahaa parisataa markkaa toiminnan alkuvaiheessa. Golden Productsiin kaveri houkutteli ja kävinkin kuulemassa löpinää, kuinka kysyntä kasvaa nopeammin kuin myyjäverkosto =)... Sain sittemmin hänet pois toiminnasta samanlaisilla perusteluilla kuin itse esitit. Pistääkö sinuakin silmään Finaltan viestien kömpelö kieliasu ja oikeinkirjoitus- ja rakennevirheet? Ei hirveän kova firma voi olla jos asiakaspalvelu ei osaa kirjoittaa ;-). Onkohan joku julkaissut jonkun Huijarin käsikirjan kun ei taida olla ensimmäinen kerta kun niskottelijaa uhataan 1) oikeustoimilla 2) ulosmittauksella ja otetaan kuvioon mukaan muita, asiaankuulumattomia ihmisiä, kuten perhe.
Tsemppia ! 05.02.1997 Terve, Jukka ! Olipa mainio juttu tuo "Huijarisivu" ! Taalla Jenkkilassa naita "finaltoja" on joka paikassa ja ihmisten huiputtaminen suorastaan kansanhuvia. Toivottavasti meille ei taman tyyppinen bisnes ikina pesiydy pysyvammin. Onnea ja menestysta taistoon :-). Varmemmaksi vakuudeksi pistin tilillesi muutaman markan. Toivottavasti Merita ei kaappaa sita omiin taskuihinsa !
Kusettaa aina välillä 05.02.1997 Hyvä hyvä - onnea matkaan ja muista kiihdyttää itsesi hirvittävään projektiraivoon! Oletko muuten tarkistanut sanamuodon "vetoomustani lahjoituksista toimintani tukemiseksi", että sitä ei voitaisi katsoa luvattomaksi rahankeräykseksi? Älä anna turhaan aseita vihollisten käsiin. Pistä vaan että "tilinumeroni on xxx-yyy" ilman muita kommentteja. Johonkin toiseen väliin vaikka pohdintaa avustusten hankintamahdollisuuksista!? Lisää kusetusta 05.02.1997 Piti vielä postata, kun luin noita Fineltan meilejä: "Lisäksi kaikki, jotka ovat esittäneet riittävät perustelut palautukselle, ovat saanet maksunsa takaisin. Eli mitäköhän väärää siinä taas mielestänne on ?" Eihän postimyyntipalautuksiin tarvitse _mitään_ perusteluja!!! "Olette varmaankin kuulleet USA:laisista miljoonakorvauksista." Niin että mitähän tekemistä jenkkien pölvästeillä systeemeillä on Suomen lain kanssa??? AAARGH!!! "Lisäksi yllytätte ihmisiä rikkomaan kopiontioikeus lakia. Olemme vieneet jo yhden henkilön oikeuteen, joka kopio törkeästi Finalta:n rahanansaitsemisideoita. Myös yllytyksestä saa Suomessa tuomion." Ja paskan marjat...rahanansaitsemisidea=liikeidea ei ole kyllä millään tavalla tekijänoikeudella suojattavissa...voi perse näitä ääliöitä!!! "Mikäli sivunne on pois Internetistä huomenna aamulla 05.01.1997 kello 08.00 mennessä, niin juristimme heittää rikosilmoituksenne roskiin. Hetkinen...siis jos poistat sivun kuukausi sitten, niin...??? Ja miten se niiden juristi voi sun rikosilmoituksen roskiin heittää??? Kyllä pitää perkele olla lapsellista sakkia. Tässä rupee jo itsekin saamaan projektiraivon päälle. Mikäs se olikaan se sun tilinumero...
Paina päälle vaan... 06.02.1997 Moi! Hyvä että joku on ottanut tosissaan ton höynäyttämis hommelin. Kun lukee noita Finaltan meilejä, ei voi kuin nauraa. Jatka samaa rataa, olet oikealla asialla...
FINALTA 06.02.1997 Bravo! Encore!! Juuri sinunlaisiasi henkil|it{ tarvitaan kyseenalaistamaan FINALTAn tapaisten kusettajien toimintaa. Pysy lujana.
Palautetta Finalta-sivuista 06.02.1997 Hei ! Hienoa että joku viitsii paljastaa huijareita. Finaltan posteja lukiessa tuli mieleen vanha sananlasku: "Anna niille tarpeeksi köyttä, niin ne hirttävät itsensä."
Finalta, yms. huijarit 07.02.1997 Erinomaista toimintaa! Kiitän ja kumarran lämpimästi sivuillasi ja njyysseissä esittämästäsi "jääräpäisyysestä" näitä kaiken maailman huijareita vastaan tapellessasi. Anna kritiikin palaa vain. Uskon henkilökohtaisesti, että jokaisella julkistamallasi ironisella vastauksellasi ja linkillä sivullesi säästetään lukuisia uhreja näiltä kusettajilta.
Paluu etusivulle