NÄIN MEITÄ KU$ETETAAN - http://www.sci.fi/~jpoyry/huijarit/

Palaute 18 (45 viestiä)


Heh-heh, se sähköpostiosoite Nepalissa kolahti! Erittäin antoisaa "nettikarpoilua" ja mahtavaa syksyn jatkoa!
Muistaakseni muutama vuosi sitten Nostokurki niminen firma mainosti Greased Lightning nimistä polttoaineen lisäainetta. Puristukset nousivat, jne.. Minä sain hyvät naurut mainoksesta. Kaverini kertoi mainostuksen jatkuvan edelleen. Nostokurki niminen firma oli muistaakseni Kausalasta kotoisin. En suosittele tuotetta ostettavaksi... Huijaavat ihmisiä, jotka eivät tiedä auton moottoreista mitään.
Hyvät sivut !! Kusettajat ketoon
Pientä oikaisua verkostomarkkinoinnista. Olen Tupperware-jälleenmyyjä viidettä vuotta ja missään vaiheessa Tupperware ei 32 vuotisen Suomen olonsa aikana ole ollut verkostomarkkinointia. Kukaan jälleenmyyjä Tupperwaressa ei ansaitse mitään, jos ei itse myy tuotteita. Siitä, että jälleenmyyjä tuo mukaansa uuden jälleenmyyjän toimintaan, hän saa tavarapalkinnon, ei koskaan rahaa, eikä jälleenmyyjä jatkossakaan saa tuomastaan henkilöstä yhtään rahaa. Täytyy olla ryhmänjohtaja, jotta voi saada ryhmän myynnistä rahaa. Jälleenmyyjiä on Suomessa noin 3300 ja ryhmänjohtajia noin 250. Yhtälailla ryhmänjohtajat ovat jälleenmyyjiä eli myyvät tuotteita kotiesittelyissä. Jälleenmyyjät (+ rj:t) ovat itsenäisiä ammatinharjoittajia. Ennenkuin kirjoitatte "julkista tekstiä", tarkistakaa tietonne!!!
GNLD:stä... Haluaisin vähän valottaa ihmisiä Goldenin toiminnasta. Ensinnäkin, 3000mk. Se on siis raha, jolla suositellaan lähtemään mukaan toimintaan. Tämä raha sisältää paperimateriaalia, videonauhaa, kuittivihkoja, tuotteiden tilauskaavakkeita, maksukuitteja ym. tavaraa noin viiden kilon painosta. Sen lisäksi se sisältää tuotevastuuvakuutuksen ( siis jos tuote toimisi jotenkin viallisesti, et olisi korvausvelvollinen ). Lopulla rahalla on tarkoitus tilata tuotteita. Eihän mitään liiketoimintaa voi harrastaa ilman tuotteita. Esim. kaupasta ostettu leipä pitää maksaa ennen kun se syödään. Samoin me maksammme tuotteen ( sama hinta siitä riippumatta kuinka korkealla tasolla olet ) tilatessa. Myyntikate on 25-50% tuotteesta riippuen kaikille jälleenmyyjille. Ei pidä siis paikkaansa että korkeammalla oleva saisi tuotteen halvemmalla. Tietääkö jokainen lukija että esim. Coca Cola, Motorola, IBM ovat siirtyneet/siirtymässä verkostomarkkinointiin, koska se on yksinkertaisesti järkevämpi tapa käydä kauppaa. Wall Street Journal teki tutkimuksen keväällä 1993. Sen mukaan 60% USA:n uusrikkaudesta 90-luvulla tulee juri verkostomarkkinoinnin kautta. Että sellasta...
Sivusi ovat muuten asialliset, mutta tuo Ponu homma menee yli... GNLD ei ole ainakaan minua huijannut yhtään , ja sillä olen saanut tarvitsemani tuotteet vaivattomasti, ja lisäksi säännöllisen sivuansion. Tietenkin Gnld:täkin on käytetty väärin välineenä , mutta nykyinen toiminta on mielestäni reilua. Ei muuta!
Olen Gnld-verkostomarkkinoinnissa mukana olevan perheen kuopus. Käytän itse tuotteita (ravintolisät) ja peseydyn niillä. Mielestäni homma ei ole huijausta, ja kun verot maksetaan normaalisti, ei mikään veronkierto ole kyseessä. Joku väitti että ihmisille luvataan 200 000mk/kk ilman mitään työntekoa. Tämä on paskaa! Jokaikinen tilaisuus jossa olen ollut mukana on ollut asiallinen ja jossa on selostettu tarkasti mitä pitää tehdä saadakseen tietyn summan. Tuo 200 000mk/kk on palkkana vähintään 1DD tasolla. Siinä vaiheessa ei enää voi puhua lusmuilusta, sillä nämä henkilöt eivät ole saaneet myönteistä palautetta, ja ovat raivanneet tietä meille uusille yrittäjille. LOPUKSI HALUAN SANOA ETTÄ JOS TYYDYTTE 8-16 TYÖAIKAAN JA VÄHÄÄN VAPAA-AIKAAN SEKÄ AINA LIIAN PIENEEN PALKKAAN TYÖHÖN NÄHDEN , NIIN ÄLKÄÄ LÄHESTYKÖ GNLD:TÄ!!! Kaikki toiminnassa mukana olevat tietävät asian olevan totta. Itse voin nauttia vapaa-ajastani ja tehdä töitä perheyrityksemme parissa, ja olen tyytyväinen! ps. Siinä olemme aivan samaa mieltä, että huijarit ovat pilanneet verkostomarkkinoinnin aatteen! Toivottavasti julkaiset viestin! Kiitos!
Asiaa ...... Paras/asia sisältöinen SUOMALAINEN sivu minkä olen n.3 vuoden internet kokemuksella nähnyt kiitos siitä sinulle hmmmm.... J.Pöyry/huijjarit Jatka samaan malliin !!!!!!! :-)
gnld on kusetusta!!!!!!!!
hip luin noita sivujasi.. itse herkuttelen katselemalla aamuisin ulkomaisilta kanavilta (eurosport yms) ostosmainoksia (whatever). Mainokset ovat todella innostavasti tehtyja ja suorastaan pakottavat nostamaan luurin ja soittamaan tilauksen suomalaiselle tavarantoimittajalle. Omia lempimainoksiani ja tuotteita ovat tietenkin kaikki kuntoiluun ja kiinteytymiseen liittyvat valineet. Mainostetaan abflex, abnormal yms. 'koneita' joiden avulla saat vatsasi fantastiseksi. Koneiden juju on siina, etta niskasi ei enaa vasy tehdessasi vatsalihasliikkeita ja siksi teet niita enemman kuin aikaisemmin. ou wow. Helpompi on vaihtaa liikesarjaa toisentyyppiseksi. Niin ja hintahan on vain muutaman sata puntaa, suomessa se taitaa olla noin 200 mk. Paras tuote on kylla ehdottomasti elektroninen, pattereilla kayva, fysioterapiassa ja kilpavalmennuksessa kaytetty, jota kayttavat mallit ja hollywoodin tahdet.. Ihoon kiinnitetaan pienilla laastareilla elektrodeja (tai vast) jotka antavat lihakselle sahkoiskun ja lihas supistuu ja sahkoiskun paatteeksi taas rentoutuu. Vain 40 minuutin kaytto paivittain vastaa 250 vatsalihasliiketta. Mainokset ovat kertakaikkiaan mahtavia. Ihimiset vakuuttavat vakavalla naamalla etta tuotteet toimivat ja olo on erinomainen. Kotona meilla onkin ollut hauskaa miettiessa kuinka ihmiset kayttaisivat naita pattereilla toimivia supistajia vaatteittensa alla kaupassa kaydessaan.. mita nykimista ja nytkahtelya kaupunkikuva sillon olisikaan. Itse katselen mainoksia samalla kun suoritan paivittaista voimisteluohjelmaani (yleisimmin ilman mitaan ekstrapainoja, vain kayttaen hyvaksi kehon omaa painoa) ja onnittelen itseani siita, kun saan tehdyksi 280 vatsalihasliiketta 10 minuutissa ja se ei maksa markkaakaan. (lihassupistaja maksaa ulkomaan rahasta muutettuna noin 1000 markkaa) jos vain joskus satut nakemaan naita mainoksia.. nauti niista ja kerro vaikka muillekin. ovatpahan motivoivampia liikkumaan kuin rahaa maksavat jumppavideot tai aerobick kasetit.
Suuresti kiinnostaa, kuka viimekädessä joutuu maksamaan maksullisten linkkien"klikkailut", eli avaanko ensi viikolla oman palvelimen? ps:erittäin hyvät sivut!!
Asiasta (vakavastakin ehkä joillekin) olet kirjoittanut. Mutta. Onhan nuo humppuukkituotteet sellasta p-kaa että kyllä jotain höpökatalookia selatessa nauru maittaa - vähä kuin Pahkasikaa lukis. Itte oon sitä mieltä, että luikeilta tietokoneet ja vermeet pois, ja tuntuvat rapsut vaan.
Kerrankin löytyy mies, joka on oikealla asialla! Saat asiallesi täyden henkisen tukeni. Jatka taistelua!
Sivujen idea on hyvä ja täyteläinen lukea jaksaa sillä sivut eivät ole kuin puuroa
Loistavaa, että joku jaksaa puuttua tähänkin ongelmaan. Jatka samaa rataa.
Moi Jukka!! Nämä sivusi ovat edelleenkin mukavinta luettavaa netissä (viimeksi kurkkailin tänne viime kesänä). Enpäs tässä muuta haluakaan sanoa kuin jatka samaan malliin!!
HYVA HYVA HYVA. Linkki tanne loytyy sivultani. Kun aikanaan valmistun opettajaksi, kouluni opetussuunnitelmaan lisataan kurssi: "Kuluttajakasvatus ja Poyry" Ihmetyttaa oikein intosi tehda tyota ilman palkkiota kansalaisten hyvaksi. Meita on taalla Pohjois.Suomessa monta ihailijaa :)
Kirjoitteleppa SOK:sta ja Keskosta. Ne ne vasta huijarifirmoja ovat. Verkostomarkkinointia oikein isolla V:llä. Ikävä kyllä Neuvostoliitto kaatui, siellä kaupankäynti oli rehellistä. Yksi kauppa ja yksi tavara ja pitkät jonot ovella. Hyvää kannatti odottaa. Ja valtio valvoi tarkasti, ettei vain päässyt verkostomarkkinoinnit rehottamaan. Vielä me saamme tuon ihanneyhteiskunnan takaisin, ja sitten ilo alkaa minulle ja sinulle J.Pöyry ja kaikille ihanille ystävillesi. Ei ole verkostomarkkinointia eikä huijareita. Vain ihanaa tarkoin valvottua markkinointia. Pois kaikki turha kilpailu. (PS. J.Pöyry, ethän ole niitä kamalia kettutyttöjä?)
Kun minä nakkikioskin perustin ja kaikki säästörahat siihen laitoin vaan eivät kyläläiset riettaat minun nakkeja ostaneet, konkurssin tein. miksi näin kävi ? Sanoivat saakutti verkostomarkkinoinniksi. ja ostivat K-kaupasta voi perkele
Verkostomarkkinoinnista. Terve epäily verkostomarkkinointia kohtaan on tietenkin sallittavaa. Onhan se vielä niin uusi asia suomessa, että ihmetystä herättää. Kuitenkin kun aisiaan kantaa ottaa, kannattaisi ensiksi ottaa selvää mistä verkostomarkkinoinnissa TODELLA on kyse. Kuulun itsekin tyypilliseen suomalaiseen skepitkko-klaaniin jotka epäilevät kaikkea. Otettuani selvää verkostomarkkinoinnista mielipiteeni muuttui kuitenkin jyrkästi. On siis aiheetonta kirjoittaa asioista joista luulee tietävänsä, mutta ei kuitenkaan tiedä. Menepä huviksesi joku kerta GNLD:n liiketoiminta esittelyyn, ihan vain ottamaan selvää asiasta, luulenpa että skeptisyys asiaa kohtaan karisee kertaheitolla.
Hyvä nyrkkisääntö: jos jokin kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, asia yleensä on näin.
Sika siisti sivu. Asiaa loytyy ja sita jaksaa lukea. Sairasta mihin kaikkeen yritykset ryhtyykaan. Hyva etta ees joku viittii teha tammosia sivuja. Jai mudaaminenkin tunniks melkeen kun surffailin :) Ja linkit on näppäriä. Mitähän muuta ylistystä vielä keksis :). Jaa no eipa muuta
eikös toi finalta kamerajutun huippu hyvien(hehhehheheeh) ohjeiden laittaminen sivuille ollu laitonta? vai olitko finaltan valtuuttama... no ei pelkoa mä en ainakaan ilmianna sua
Mitenkä sun juttusi Finaltankanssa etenee(SEISON VANKASTI TUKENASI). Kerro sivuillasi Minkälaisia korvaus vaatimuksia virallisia ja epävirallisia olet saanut ( epävirallisia on tullut varmaan todella paljon...) SIVUSI OVAT AIVAN LOISTAVAT !!! ps. Olikohan toi oikein kirjoittaa finalta isolla F:llä...
Kiitos kivoista sivusta...ensin ;) Tuosta J.C.Frostin jutusta... Taitaa olla aika rajoittunut kaveri kun ei tiedä että oma auto BMW 635CSi on nelipaikkainen, eikä kaksipaikkainen Meinaan että kaverin kannattaisi vikaista taustapeiliin että tietäisi OMAN autonsa ominaisuudet... JOS edes on koskaan nähnyt ko. autoa saati omistanut sitä ;) HEHEE...
Hei! Mahtavat sivut sulla, täytyy myöntää. Mekin tilasimme kavereiden kanssa aivan piruillessamme tuon samaisen Frostin kirjan, jota olet kommentoinut. Haluaisin lisätä vielä, että kirjan mainoksessahan ilmoitettiin tämän kyseisen rikastumiskeinon sopivan jopa 12-vuotiaille. En ole mikään lakiasiantuntija, mutta kysyn vaan, että kuinka joku 12-vuotias perustaa oman firman ja tilailee suuria eriä tavaraa (lue: paskaa) jostain kaukoidästä. Eipä taida onnistua. Tämä nyt oli vain tällainen pikkuseikka jo muutenkin huonoksi havaitussa liikeideassa, mutta teki mieli sanoa se. Hyvää jatkoa sinulle. Teet hyvää työtä.
Kyllä muuten olet valinnut hyvän aiheen sivuillesi Näistä huuhaa tv shopeista ei puhuta liikaa ja asiaa Kyllä itseäkin aina naurattaa kun katselee tv kaupan mainoksia... Ketjukirjeitä käsittelit myös hyvin, kaikki tarpeellinen tuli varmasti esille..
Hienoa ,että näistä asioista pidetään ääntä!! Jatka samaan malliin!! :)
Pöyrykin on verkostomarkkinointihuijari
Huijarit!!! 15.10.1997 Moikka! Aika typerän kuvan saa sinusta ihmisenä, kun et perehdy asioihin paremmin mistä julkisesti kirjoitat! Itse en kehtaisi kirjoittaa julkisesti tämmöstä paskaa mistä en tietäisi itse enempää. Tiedätkö franchise liiketoiminnan mitä esimerkiksi Mc Donalds, Body Shop, Kotipizza käyttävät? Tämä liiketoiminta ei ollut hyväksyttyä ja ihmiset luuli että franchise huijaa ihmisiä n.1960 luvulla Usassa. Kyseinen liiketoiminnan muoto vedettiin jopa oikeuteen. Eli jos ihmisten mielipiteet olisi saanut vallan niin eipä olisi Mc Donaldsia missä varmaan itsekin olet käynyt nauttimassa aterioita. Että näin. Vielä peruskoulusta ihmiset kirjoitti tämaän vuosisadan alussa että se on ihmisten huijaamista ja vaativat että se lopetetaan. Eli jos se olisi mennyt läpi niin sinullakaan ei olisi peruskoulutusta tai olisit joutunut maksamaan peruskoulusta suuret summat rahaa. Että näin maailma muuttuu veliseni! Ja tiesitkö että monikansalliset yritykset käyttävät verkostomarkkinointia jo osana markkinointia. Esim: IBM, Coca Cola, General Motors, Fisher Prise(lelut), Cadillac ja monet muut. Varmaankin tunnistat eräitä yrityksiä tuosta listasta!!! Eli kun kirjoittelet julkisesti tälläisiä asioita niin ota ensin selvää niistä ennenkuin kirjoittelet ja pidät huijari listaa.
J.C.Frost (Aika pirun monta viestiä tässä välissä aiheesta "Ansaitsin 8 miljoonaa 6 kuukaudessa".)
Spammit 20.11.1997 Tervehdys! Sivuillasi oli juttua spammauksesta ja sen "uhriksi" on kai joutunut suurinpiirtein kaikki Internetin käyttäjät. Palautetta näistä kyseenalaisista posteista on turha lähettää vastaanottajalle. Itse olen ottanut sen käytännön, että lähestynkin kyseisen spammaajan palveluntarjoajaa. Tällä tavalla olen saanut erään erittäin sitkeän spammaajan vaihtamaan palveluntarjoajaansa jo kaksi kertaa. Kahden yrityksen taholta on hänen käyttöoikeutensa siis peruttu. (Kyseessä on yhdysvaltalainen henkilö). Hyvä, kuin joku jaksaa/viitsii pitää tällaisia sivuja yllä. Sivuiltasi saa mielenkiintoista informaatiota Internetin negatiiviista piirteistä.
Kiitos 24.11.1997 Kiitos täysin mahtavista sivuista, olen niiden tutkimisessa vasta alussa, mutta luin jo Finalta farssin ja en ole hetkeen nauranut näin paljon jonkun webbisivun takia :D Luin myös jutun humpuukituotteista ja naureskelin kun olit sinäkin löytänyt mahtavan mekaanisia magneettiaaltoja tuottavan pesukoneen :D
No Subject 02.12.1997 Moi Harvoilla sivuilla viihtyy pitkään, mutta olet onnistunut tekemään sivuistasi mielenkiintoiset ja nopeasti latautuvat... Kiitos :)
Vai että oikein verkko kauppaa. 03.12.1997 Eiköhön Sinun olisi parasta ostella ja myydä niitä paitoja vaan ihan tavallisesti hyllyssä, kun vaikutat niin kovin epäluuloiselta uudenlaisia markkinointijärjestelmiä kohtaan. Poista nyt ainakin se laiton verkostomarkkinointi yhtiöön viittaava linkki sieltä sivuiltasi. Etpä ole tainnut tulla miettineeksi tietoverkkojen kahtalaista merkitystä markkinoinnissa. Verkot tuovat virtuaalitodellisuuden suuristakin yrityksistä globaalisti kone/ihminen rajapinnalle. Kauppaa voidaan käydä tuolla rajapinnalla. Toinen tapa on käyttää ihminen/ihminen rajapintaa markkinoinnissa ja siirtää elektronisia verkkoja pitkin vain tietoa. Mitä tule tuohon kusetus sivuun, niin lisääppä sinne: Töitä ketjuttavat rakennusliikkeet ja asennusporukat, totuutta kaunistelevat huvinjärjestäjät (vartin tähdenlennot yms.), laivojen verovapaa myynti (maista saat halvemalla), Kaupan keskusliikkeet (esim samaa kotimaista pesuainetta myydään toisessa paketissa toisella nimellä paljon kalliimmalla), Ruuan hinta suomessa (samaa kamaa myydää Virossa halvemmalla), Suomalaisten "korkeat palkat" (laskettu väärin), Tietokoneiden ja -osien hinnat (maksat merkistä). Meillä maksatetaan ihan hirveesti imagosta ja asenteista.
Huijausta ! 07.12.1997 Olet tehnyt suuren "palveluksen yhteiskunnalle" näillä sivuillasi. Kaikki mitä kirjoitat, on kuin "minun suullani sanottua". Olen aina ihmetellyt sitä hiljaisuutta etenkin noitten pyramidimarkkinoijien touhuista. Oletko muuten saanut mitään agressiivisia viestejä, koska olet uhka hämärämiehille?
Kivat sivut 17.12.1997 Hei Jukka, Kivat sivut jatka niitten ylläpitämistä. Minä olen tienannut leipäni Verkostomarkkinoinnilla jo 6 vuotta ja tienaan edelleen. MLM työssä liikkuu monenlaista onnenonkijaa (myös minä itse). Samoin MLM ohjelmista ja yrityksistä monet eivät ole realistisia. Kyllä tässä työssä on myöskin asiallisesti toimivaa porukkaa sekä yrityksiä. Markkinointi ja myynti työn menetelmät jokainen joutuu ratkaisemaan itese. Monesti kuvataan kaikki Verkostomarkkinointi ketjukirjeeksi tai huijaukseksi. Mikä ei kylläkään pidä paikkaansa. Tunnen MLM työntekijöitä ympäri maailmaa ja he ovat todella rehellistä ja ahkeraa porukkaa. Kyllähän tällä työllä myöskin tienaa jos jaksaa ahertaa. Olen tutustunut ponun sivuihin MAINIOT lisää saman kaltaisia.
tv-antenni 18.12.1997 Heip! Luin hienon kusetussivusi, ja huomasin siella kohdan "elektroninen tv-antenni". Voin kertoa, etta se ei toimi, en kyllakaan ole ostanut moista laitetta, mutta se testattiin "skanneri" nimisessa radio- seka elektroniikkaharrastajien lehdessa. Muovikotelon sisalla on patka piirilevya, jossa muutama hassu johdin ristiin rastiin, tekokustannukset noin 5mk =)
Finalta 18.12.1997 Tuo webbisivusi Finaltan tiimoilta on harvinainen *aarre*. Todella hieno asia, että löytyy ihmisiä, jotka ovat valmiita tekemään jotain Finaltan tapaisten huijareiden päänmenoksi. Toivottavasti nuo perusteettomat ja katteettomat uhkailut eivät Sinua liiemmin huolestuttaneet. Onko muuten käynyt mielessä, että voisit varmaan tehdä rikosilmoituksen perättömästä ilmiannosta ? Edelleen, mikäli jäynä (vielä) jaksaa kiinnostaa, niin USA:n viranomaiset suhtautuvat sangen penseästi siellä ilman asianmukaista työlupaa työskenteleviin. Tuollaisen saaminen ei ole mitenkään yksinkertaista - olen itse sellaisen hakenut ja saanut (taino silloisen työllistäjän lakimies paremminkin) ja siksi epäilen vahvasti, ettei 'asiakas palvelu osaston' hengentuotteiden kirjoittajalla moista paperia ole. Enpä jaksa muistaa milloin viimeksi olisi ollut näin hauskaa :-). Monet kiitokset vaivannäostäsi,
"Todellinen mahdollisuus... jne" 19.12.1997 Terve Eilisellä päivällä "eksyin" ensimmäistä kertaa sivuillesi ja täytyy sanoa että tää on kyllä aivan yliveto, parasta asiaa mitä on tullut vastaan pitkään aikaan. Kaiken lisäksi käy mitä minioimmasta viihteestä! Tänks.
Nain meita taas kusetetaan... 27.12.1997 Vierailin kotisivuillasi lukemassa ja nauramassa, aika hauskoja kusettajia tasta maailmasta loytyy... Haluan myos itse kantaa korteni kekoon, joten tassa pari juttua. Kuponkiuutisissa oli muutama vuosi takaperin myynnissa jotain helokkioljykapseleita, joilla piti olla jonkinlainen terveellinen vaikutus. Suosituksena siina oli pieni lainaus joltakin professorilta, ja kuvakin hanesta olii siihen laitettu. Satuin kerran katsomaan kuningaskuluttajaa, ja siella kasiteltiin juuri tata tapausta, ja arvaa mita? Se professori tms. oli kylla ihan olemassa oleva henkilo, mutta ei muistaakseni edes professori, ja han taisi asua Ruotsissa. Kuningaskuluttajasta soittivat hanelle, ja han ei ollut koskaan kuullutkaan ko. kapseleista. Etta silleen. Valitettavasti en voi auttaa tarkemmin, koska juttu on jo muutaman vuoden takainen, mutta ehka saat lisainfoa kuningaskuluttajilta. Toinen juttu on aika harski, melkoisen rankkaa kusetusta jos minulta kysytaan. Lueskelin pornolehti Tabua 6/1991. Siina on juttu kauniista nuoresta neidista nimeltaan Tania Novak. Han on jutun mukaan ollut aiemmin Donald Trumpin sisakkona yms. Tsekkilainen han kuitenkin on. Juttu loytyy sivuilta 55-65. Sitten luin uudempaa lehtea, Napakymppi 2/1994. Takakannessa on TV-yhtioiden suorakontaktimainos, numero on 9700-4838, 5,80 min. + ppm. Siella komeilee viiden tyton kuvat, ja eikos vaan keskimmaisessa kuvassa ole tama em. Tania Novak, mutta kuvan alla lukee Susanna A. Hki. Etta paasi sitten henkilollisyys vaihtumaan jossain valissa. Tama kasvokuva on otettu suoraan tuosta Tabun jutun ensimmaisesta kuvasta, peilattu vain pystyakselin suhteen. Lieko tallainen aivan laillista, mitas luulet?
No Subject 03.01.1998 vitun idiootti mitä sulla on huijareita vastaan...Ne on just viileit.! Ootsä joku vitun mallikansalainen?? VITUN SPEDE
asiaa! 15.01.1998 asia sivu sulla.. sai monet naurut.
Palautetta 17.11.1998 Sivusi ovat mielestäni erittäin hyvät :-). Varsinkin kirjeenvaihtosi Lonkan alias Victoria Neuman kanssa oli kiinostavaa luettavaa. Sain hyvät naurut Anastasian pakinoista. Minusta on pelottavaa, että kaiken karvaiset huijarit LAINULOTTUMATTOMISSA kulkevat uhkailemassa ihmisiä. Toivottavasti jatkat sivujesi parissa...
mielenkiintoista verkostohuijauksesta 19.01.1998 Eksyin sivuillesi jonkun newsgroupin kautta ja pidin niistä. Olet tehnyt lujasti töitä ja perehtynyt asiaasi. Taidan lueskella juttuja myöhemmin off-line. Netissä on myös paljon kuvilla pröystäilevää imagohorrostoria. Aika menee kuvien avutumisen odottelussa. Tekstisi ovat selkeitä ja läpimietittyjä. Niistä huokuu melkoinen taustatyö. Itse en ole missään tekemisissä verksotomarkkinoinnin kanssa, mutta tämän median hörhelö- ja huuhaapiirteet ovat kiinnostavia. Hauskaa vuoden jatkoa verkostojen rikastuttavassa maailmassa.
Paluu etusivulle