NÄIN MEITÄ KU$ETETAAN - http://www.sci.fi/~jpoyry/huijarit/

Palaute 16 (21 viestiä)


Heh, pistanpas tassa palautetta, kun kerrankin oli mahdollisuus paasta TESTAAMAAN tv-shop tuotteita. Kavasin tassa menneella viikolla ruoattissa... Kavasin jossakin hiton ostoskeskuksessa, jossa oli kappas vaan tv-shop kauppa. Tietystihan kaverillani (Asuu ruotsissa) ja itsellani oli kova halu paasta testaamaan naita "Mahtavia todella ultimate halpoja tuotteita!" Taytyy myontaa... kaverin eka kommentti semmoset tosi hienon "hiihtolaitteen (kouru, jossa liikkuvat polkimet, ja edessa tanko josta pidetaan kiinni)" oli: Feels... (Tahan mina valiin:) "Useless ?" No.. CHEAP !... ja tosiaan, pakkohan sita itsekkin oli testata. Kylla, laite todella tuntu halvalta. en edes tajua etta mita kyseenomainen laite auttaa... poljempa tassa vaan jalkojani paikallani ja kuvittelen laihtuvani ? Ehhe. Ensinnakin, laitteessa ei saanut maariteltya minkaanlaista vastusta, joten oli sama kun olisit liukastellut jaan paalla. kaikkihan sen nyt tietaa millaista se on... toiseksi, laite nitisi ja paukkui kolmanneksi, kuuluuko laitteen hajoittaa jalkovali ? ei tuntunu kivalle kun polkimet vain luiskahtivat eteen & taakse.. Sattui kivasti. Kyllahan se oli tosi mahtava. Vauhtia kun hieman kiristi, alkoi laite tutista ja tarista, ja polkimet hakkasivat so called "stoppareihin" aika pirun kovaa. Kiinnittihan tama myyjien huomion, mutta minkas teet... Pakkohan sita oli testata.. Nimea en harmikseni katsonut... Mutta paska se on ilman nimeakin, ja uskon etta ovat saman yrityksen muutkin tuotteet... "osta nyt tama hieno jumppa-laite-mika-lienee-munien-retkauttaja niin saat ilmaisia laastareita ja siteita, joilla voit paikkalla jalkovaliasi kun lihaksesi sun muut revahtavat heti ensimmaisesta liikkeesta lahtien ! ja vain hintaan 2500,- (Siteet ja laastarit eivat kuulu hintaan !)" Aajee sanon mina niinkuin Raymond E. Banks ... Mahtavaa. OUT !
cool site!!
HYVÄHYVÄ! Asiasi on oikea ja tällaista tietoa tarvitaan todella. Minulla oli todella hauskaa lukiessani sivujasi.
Jees! Mojovat naurut sain viellä aamuyöstä kun eksyin sivuillesi. ps.sfnet.tori.työpaikat.tarjotaan palstalle on taas ilmestynyt samoja ilmoituksia. Kimppuun vaan.
Olen seurannut sivujasi alusta asti-eli siitä lähtien kun noi työpaikkasivut meni tukkoon silloin joskus monta kuukkautta sitten. Nyt sitten tossa kattelin pitkästä aikaa, ja totesin että paljon on tullut asiaa lisää, mutta yhden virheen haluaisin korjata: eli 0700-numeroiden hintaa saa muuttaa siitä erikseen ilmoittamatta, kunhan hinta ei nouse yli 9,95mk / min -hintaan, eli jos palveluntarjoaja ilmoittaa hinnaksi lehdessä 0,95mk/min, hän voi samana päivänä vielä lätkäistä hinnaksi 9,95mk/min ilman että se on huijausta, kunhan hinta ilmoituksen julkistusajankohtana on ollut se joka on ilmoitettu. Ainakin hyvään tapaan, mahdollisesti lakiinkin kuuluu ilmoittaa palvelun hinta puhelun alkaessa. Jep, eipä tässä muuta. Hyvät kesänjatkot!
Kiitos hyvistä ja mielenkiintoisesti toimitetuista sivuista! Sarjaan humpuukituotteita uskomuslääketieteen alalta: osoitteesta www.shopisto.com löytyy esittely laajamittaisesta ja jo pitkään Suomessa jatkuneesta hyväuskoisten rahastussysteemistä.
Hyvä meininki. Jatka samaan malliin.
Ihan hauskaa luettavaa, kiitoksia! :) Kiinnostaisiko muuten tietää, että "rikoslain 42 luvun 8 §:ssä on edelleen voimassa oleva säännös, jonka mukaan rangaistaan tietäjäntoimen, loihtimisen tahi muun senkaltaisen taikauksen harjoittamisesta maksusta. " ? Että siitä "Kerron Sinulle Kohtalosi" -huuhaiden kimppuun! :)
VERKOSTOMARKKINOINTI EI OLE HUIJAUSTA.
Haa !! Loistavaa !! Olen tutkinut Internettiä liki kolme vuotta, ja seurannut näitä sivujasi siinä sivussa... Jatka ihmeessä samaan tyyliin, ja toivottavasti tämä touhu tuottaa sinulle muutakin kuin hyvää mieltä... Leppeää kesää & kaikkea hyvää !!
Tää oli hyvä idea että keksitte väsätä tällasen sivun. Kaikki on järkevästi kirjoitettua, ei mitenkään ole tylsää lukea... "Huijaus on arkipäivää" Terveisiä rakkaalta *----LTA*
Erittäin hyvät ja asialliset sivut, ihmettelempä vaan että en aikaisemmin oo törmännyt. ps. Olet tehnyt erittäin hienoa työtä
TV Shopista juttupyyntö 25.06.1997 Moro! Niinkun subjectissakin mainitsen, tahtoisin monen muun lailla vähän juttua noista TV Shopin = ostoskanavan = ostoslinjan = + kaikkien muiden vastaavien myymistä tavaroista. Viime aikoina on näkynyt niin uskomattomia kamoja sikahintaan (esim. "lisärinnat" naisille ja moottorin voiteluaine). Ostoslinjan nimellä itseään mainostavalla firmalla on sivutkin verkossa: www.teleten.fi/ostoslinja, mutta harmi vaan, että niillä ei ole näitä hauskimpia tuotteitaan siellä. Muuten nämä ohjelmat ylittävät tahattomassa hauskuudessa jo Oudot Ilmiötkin... ;-).
huijareista.. 26.06.1997 Moi Jukka, Kirjoitan nyt ekaa kertaa kun ei aikaisemmin ole sen ihmeempaa sanottavaa ollut. Sivujesi lukija olen kylla jo pitempaankin ollut, lahinna Finalta-farssin kaydessa kuumimmillaan. Hyvaa tyota teet, kun pidat ylla naita sivuja; ihmisten kusettaminen (tv-shopit, ...) on epamoraalista mutta tyhmien ihmisten kusettaminen (verkostomarkkinointi) on aarimmaisen epamoraalista..
Kiitokset huijarisivuista 26.06.1997 Suurkiitokset huijarisivuistasi. Olen seurannut niitä suurella nautinnolla alusta asti. Toivottavasti edes nämä kiitokset vähän lämmittävät mieltäsi ja jaksat päivittää sivuja jatkossakin. Taloudellista tukea en valitettavasti voi järjestää kun teen vain tavallista työtä enkä rikastu Finaltassa.
Finalta 04.07.1997 Jukka, Finaltan "agentti" kiertelee Helsingissa mainostenjakopuuhissa. Eilisiltana postiluukustani Ita-Pasilassa tipahti A4, jossa oli surkean nakoinen kaksipuolinen kopio Finaltan webbisivuista. Toivottavasti tama mainoskampanja ei tavoita lisaa holmoja pyorittamaan ns. yrityksen paskarattaita...
Aivan loistavat sivut sulla 10.07.1997 Terve! Aivan mahtavaa, että joku jaksaa nähdä vaivaa tollasten Finalta tyyppisten fake-juttujen tappamiseksi. Näitä sivuja lukiessa vierähti tunti jos toinenkin ja voin sanoa että hauskaa oli joka minuutti. Toimiiko (kusetaako) toi Finalta jossain muualakin kuin suomessa? Toivottavasti sä joskus saat sen alotuspaketin ja voit aloittaa law-suitin noita huijareita vastaan. Sähän voit haastaa ne oikeuteen julkisesta herjaamisesta koska noi niitten newsgrouppeihin lähettämän viestit oli kylklä aika käsittämättömiä. Onnea jatkoon,
Huijarisivut 14.07.1997 Tervehdys, Luinpa pitkän tovin tuota huijarisivuasi jossa kerrottiin Finalta yrityksestä. Minusta on todella hienoa että jollakin on kanttia lähteä moiseen "taistoon" huijarifirmaa kohtaan. Ainahan olisi helppoa ohittaa juttu olankohautuksella kun se ei itseään "suoranaisesti" koske. Että onnittelut vaan taistelun johdosta ja tsemppiä!
[Fwd: NEED MORE MONEY ?] 22.07.1997 Moi. Olen lueskellut huijarisivujasi ja olet mielestäni hyvällä asialla (ensimmäinen hatunnosto) ja käsittääkseni jopa ilmaiseksi (toinen hatunnosto). Tuli vaan mieleeni että et ole ajatellut kääntää sivujesi sisältöä englanniksi, seuraava löytyi uutisryhmästä uk.jobs.offered :) Finalta Customer Service wrote: > > Look at our homepage: > > http://members.aol.com/eurogalaxy/page3.html
Kuulumisia ? 25.07.1997 Mites asiat Finaltan kanssa on jo edenneet ? Onko kovasti jo käräjöity ? Päivitäppäs mainioita sivujas, että kuullaan lisää...
www sivusi 28.07.1997 Hyvää aamua, päivää, taikka iltaa, mikä nyt sopii vallitsevaan ajankohtaan parhaiten. Haluaisin lyhyesti mainita ihailuni työtäsi kohtaan. Ihailen työtäsi. Nojoo. Vakavasti puhuen sun sivut on onnistunu hyvin, sen kummemmin erittelemättä. Ja terveisiä "anastasialle" Asiakaspalvelua vinaltan tyyliin -tarinan johdosta. Erittäin hauskaa luettavaa. Hyvät jatkot.
Paluu etusivulle