NÄIN MEITÄ KU$ETETAAN - http://www.sci.fi/~jpoyry/huijarit/

Palaute 12 (14 viestiä)


Alkuun yksi erikoismaininnan ansaitseva palaute, katsokaa allekirjoitusta!
(Julkaistu nimen kera kirjoittajan luvalla.)

Sivusi  11.04.1997

Olen ihastellut sivuasi ja jaan linkkiä täällä omalla ilmoitustaulullamme.
Kolleegani pitävät keräämääsi informaatiota oikein hyvänä ja moni on jo
maininnut siitä minulle.

Olen tutkinut petoksia vuodesta 1975 ja olen jo tottunut niihin. Huijarit
ovat mielestäni mukavia mutta myyvät vaikka äitinsäkin tarvittaessa ja
valehtelevat jatkuvasti.

t. Kaj Malmberg
Helsingin poliisilaitos
Talous- ja omaisuurikosyksikkö

kaj.malmberg@helsinki.poliisi.fi


Finalta 04.04.1997 Moikka Kulutin äsken kallista työaikaani lukiessani suurella mielenkiinnolla keskusteluasi Finaltan kanssa. Itse suhtaudun aina erittäin suurella kritiikillä verkostomarkkinointiyrityksiin.
Palaute näin meitä.... 05.04.1997 Kerrankin löytyi jotain mielenkiintoista netistä. Erittäin mielenkiintoinen "tutkimus". Kiitoksia vaan ja menestystä sinulle.
Mainiota 08.04.1997 Hei! Vaimoni yllyttämänä kävin kurkkimassa kotisivullasi. Liityn oitis tukijoukkoihisi! Hyviä juttuja, hyviä vinkkejä. Tätä kaivataan! :-)
moi 09.04.1997 Ihan hyva tuo sun kusetussivusi, mutta olisi vakuuttavampi, jollet kayttaisi alatyylin ilmaisuja kuten "kusetus" jne. No joo, minka sille voin etta olen tiukkapipo :)
Puhelinlasku. 09.04.1997 Terve Erinomaiset sivut sinulla. Toi "sadan tonnin" vippaaminen puhelilaitokselta on kyllä hyvä huomio. Eikös Ringo-puhelimeen saa kuvaamasi kaltaisen limitti-systeemin. Teknisesti kuitenkin varmasti yksinkertainen toteuttaa mihin tahansa puhelimeen. Eipä todenäköisesti kiinnosta puhelinlaitosta, tulot voisivat vähetä :) Mutta kuitenkin asiaa voi auttaa siten että tilaa puhelinlaitokselta sopivan eston. Ei maksa (laitto) mitään. Ja niitä on eri tasoja. Ajatus on lähinnä se että eivät voi sitten ainakaan väittää että moisia puheluita olisi soiteltu.
ilmaismateriaalia 10.04.1997 Hei! Sivulle on ilmaantunut ilmeisen asiaankuulumaton linkki. Tarkoitan sitä seurakunnan materiaalipalvelua.... Tunnen systeemin ja homma toimii näin: Aktiivinen kaveri kokee tehtäväkseen toimia ilmaistuotteiden massajakelijana. Tämä on kyllä ensimmäinen ilmoitus Internetissä mitä minä näen. Niitä on ylensä muualla. Mutta asiaan.... Kaveri itse tilaa niitä eri painotaloilta suuria määriä joko avustuksen turvin tai jopa itse maksaen. Sitten hän laittaa ilmoituksen, että esim seurakunnat tai yksityiset voivat häneltä tilata kätevästi pienemmissä erissä. Hän näyttää laskuttavan postimaksun, joka sekin on ilmeisen vapaaehtoista. Materiaali on ILMAISmateriaalia eli ns traktaatteja, joita seurakuntanuoret tai aktiiviuskovat jakelevat kadunkul- missa, supermarketeissa ja jopa koteihin postiluukuista. Olen aina ihmetellyt millä tavalla tämän toiminnan kustan- nukset maksetaan, mutta ilmeisesti sitä varten kerätään sopivassa porukassa rahaa tai aktiivi maksaa itse. Ilmoitus EI siis ole tavallisille ihmisille
Pesuaineet 10.04.1997 Hei! Lueskelin palautesivuja ja silmiin otti pitkähkö juttu pesuaineista ja niiden pitoisuuksista. Vettä ei kannata kantaa kotiin.... Asia ei ole näin yksioikoinen! Monet nykyaikaisista pesuaineista ovat niin tehokkaita, että niitä ei voi turvallisesti käyttää laimentamatta. Purkin kylkeen liimatut varoitukset eivät kuluttajaa houkuttele! Tästä syystä pesuaineen valmistaja tekee ensinnäkin seoksen, jolla pyritään kohdistamaan pesutulos haluttuun kohteeseen. Seoksen konsentraatio valitaan niin, että se on käyttäjälle turvallinen. Tästä syystä eri pesuaineita ja niiden tehokkuutta ja hintaa ei voi suoraan verrata. Pitää tehdä melkoinen joukko testejä. Eli yksioikoiset arvosteluperusteet eivät ainakaan tässä tapauksessa päde! Turvallisuuden nimissä on pakko kantaa sitä vettä kotiin. Halpatuotteissa sensijaan pitäisi olla melkoinen asiantuntija, joka osaisi arvioida pesuaineen tai shampoon hinta/laatu- suhteen. Raaka-aineissa on tingitty, hajusteet ovat usein ärsyttäviä, laimennetaan pesuainetta tarpeettomasti jne. Itse olen löytänyt laatutavarasta hajustetta, joka aiheutti mahtavan yliherkkyysreaktion. Samaa hajustetta löytyi eräästä halpatuotteesta. Oli tuskattomampaa heittää halpatuote pois kuin kalliimpi merkkituote.
Noista huijari sivuista 11.04.1997 Hmm.. En ole vasta lukenut kuin Finalta homman.. Namahan ovat loistavat! ja sit viel sen verran, etta Finaltaa kasiteltiin joskus myos Kuningas kuluttjassa.. nojuu ei tassa muuta=)
Finalta 12.04.1997 Moi!! Onko tuosta Finaltasta kuulunut mitään uutta? Luin noi viestit tuolta kotisivultasi. Olivat kyllä todella huvittavia. Itse joskus tilasinkin jotain tuolta Finaltasta, mutta enhän minä saanut rahoilleni mitään vastiketta.
Finalta ym. 14.04.1997 Terve Jukka On ihan pakko kiittää hienosta työstä huijareita vastaa. Laitanpa vielä pienen avustuksenkin kunhan ehdin. Olisi vaan kiva kuulla, onko mitään uutta tekeillä Finaltan suhteen. Toinen mielenkiintoinen pengottava kohde olisi se NetWork Investment OY, jolle sivuillasi on linkki (www.nwi.fi). Kuulin nimittäin huhun, että Rahoitustarkastuskeskus olisi pistänyt heikäläisten homman jäihin ainakin toistaiseksi. Jotenkin oudolta se homma vaikutti, kun heidän sivujaan luin. Miksiköhän Suomalaisiin on iskenyt joku ihmeen usko, että ainoa oikea tapa hankkia rahaa on jokin puolihämärä verkostomarkkinointihomma tai muu vastaava. Kun kuulen puhuttavan verkostomarkkinoinnista, poistan aseestani varmistimen :-) No joo, taistelumieltä toivottaa ...
finalta 14.04.1997 Moi, hienoa työtä tuo huijarit-sivu, finalta on aivan uskomaton kusetus"firma", huvittavimpia olivat "poistakaa loukkaavat viestinne tai haastamme teidät oikeuteen, maksatte miljoonakorvaukset" sekä webbisivullavierailut á 180mk :)))). Hhuhuh.. Jatka samaan malliin, toivottavasti se paska kusetusyritys kaatuu mahd. nopeasti!
asiaa 15.04.1997 joko oot linnassa? jos et niin hyvä! mulla ois yks alotus paketti himassa jonka tilasin huvikseni. mulla on ja oli sillonkin jo kunnon duuni ja ei siis ollu raha pulaa. koko juttu tuntu musta kans huijaukselta ja aattelin ryhtyä vastaaviin toimiin, mut ne sit jäi.
Terveh! 15.04.1997 TV:n ostoskanavalla mainostetaan D+P Wash Machine nimista ihmelaitetta joka puhdistaa pyykin kun se vain laitetaan pyykin joukkoon. Laitteen toiminnan kerrotaan perustuvan "mikroprosessorin lähettamiin mekaanisiin magneettiaaltoihin", jotka kertoman mukaan irrottavat pyykista lian. Mita ovat "mekaaniset magneettiaallot"? Onko laitteessa ollenkaan mikroprosessoria niin kuin myyja vaittaa? Voisiko naihin kysymyksiin saada mitenkaan vastausta? Voisiko naihin kysymyksiin saada jotenkin vastauksen? Voisiko joku asiantuntija hankkia ja purkaa laitteen ja tutkia, onko siina mitaan vaitetyista ominaisuuksista? Ellei ole, eiko kuluttajaviranomaisten pitaisi kieltaa tuotteen markkinointi harhaanjohtavana? PS Naita sinun sivujasi tarvitaan! Klikkailin muuten "sponsorin" linkkia useamman kerran... ;-))))
Paluu etusivulle