NÄIN MEITÄ KU$ETETAAN - http://www.sci.fi/~jpoyry/huijarit/

Palaute 11 (10 viestiä)


No Subject 23.03.1997 Hei! Vaikkei ihan sivusi teemaan liitykään, tässä olisi yksi erinomainen skientologeja koskeva linkki: http://home.icon.fi/~pehu/CoS/index.html Kyseisen organisaation toiminnassa on kuitenkin paljon pyramidimarkkinointia muistuttavia piirteitä; jäsenten täytyy hommata uusia jäseniä maksaakseen omat kurssimaksunsa, uusille jäsenille luvataan uskomattomia asioita jne.. Lisäksi kyseinen järjestö on ilmeisesti myös oikeasti vaarallinen jäsenilleen, vrt http://www.primenet.com/~cultxpt/lisa.htm ja http://www.best.com/~dkeith/lisam.htm. Skientologien kritisoimisesta voi tosin seurata kaikenlaista pientä kivaa häirintää ja valitettavasti he ovat siinä myös jonkin verran pätevämpiä kuin Finalta, joten tietty varovaisuus lienee hyödyllistä..
SVT:n Plus-ohjelma 24.3. 24.03.1997 Hei Jukka, SVT:n Plus-ohjelmassa esiteltiin juuri äsken (24.3.1997) MSC-Marketingin toimintaa, jonka toiminta Ruotsissa on täysin yksi yhteen Finaltan kanssa: huijataan ostamaan huijausohjeet kalliiseen hintaan. Tämän nimistä yritystä ei ole rekisteröity Ruotsissa. Osoitteeksi ilmoitetaan postilokero 266, 94126 Piteå ja postisiirtotili 548171-8, joita molempia hallinnoi Eeva-Kaarina Korpi, jota haastateltiin huuhaakaupustelusta ohjelmassa. Myös MSC-Marketingin hermokeskusta Floridan Boca Ratonissa (hieman Finaltan Lantanasta pohjoiseen) sijaitsevasta hotellista johtaa suomalainen mies. MSC-Marketingin toiminnasta on tehty Ruotsin Kuluttajavirastolle 13 valitusta, ja valituksia on jätetty myös Yhdysvaltain syyttäjäviranomaisille. Mahtaako puhelinumero 407-338-7023 olla mainittuna Finaltan tai Eurogalaxyn papereissa?
ku$etus-sivut 26.03.1997 tulee tassa mieleen yksi aika hyva kusetus. Joku "huuhaa/NewAge"-firma myi sahko/vesi-patteriin kytkettavaa "maasateilyn-poistajaa". No, ko. "laitehan" oli noin 10 cm pituinen taivutettu kuparin palanen jonka paassa oli pieni porattu reika kiinnittamista varten. Yhden kaverin kanssa ajattelin tehda samanlaisia "laitteita" alumiinista ja markkinoida niita esim. mukana kulkevina maasateilynpoistajina, ovat nimittan keveampia kun kupariset. varmaa samaan kusetus-sarjaan menee samanlaisten huuhaa-kerhojen "aura-mittarit yms" jotka sisaltavat vain yksinkertaisen resistanssimittarin a, 99,- ANTTILASTA (mukaan tulee silloin myos voltti/ampeeri-mittari) ja naa huuhaat pyytta niista mittareita noin 20-40000 / kpl. no, etta tyhmalta asiakkaalta saadaan rahat kokoaan pois niin tottakai jokaisella tulee olla kaksi sellaista mittaria etta jos toinen hajoaa kesken session niin ei jaa "taivaspaikka" mittarista kiinni
säälin 26.03.1997 Minä luulin, että ne on pikkupentuja, jotka noita hakurobotteja hämää.
kuponkiuutiset 26.03.1997 HEI älä turhaan odota sitä nälkäpalkkaista ilmaisjakelukaveria postiluukullesi, käy katsomassa ideakupongit suoraan Internetistä... http://www.matrix.fi/sivut/kuponki/tammikuu97/index.html ja taas VeppiNetti toimii :-) Kiitos hyvistä sivuistasi, enkä muuten maksa mitään!
Re: VILLIÄ VEPPI SEKSIÄ !!! 31.03.1997 WildWebSex wrote: > > UNELMASI OVAT TÄYTTYMÄSSÄ !!! > > Käy katsomassa sivumme uudestaan 15.04. jälkeen ja löydät > sieltä unelmasi. Silloin tuhat ensimmäistä saa itselleen ilmaisen > Internet Seksi maksulinjanumeron. Eli saat kaiken ilmaiseksi. Joka > kerta kun joku soittaa antamaamme numeroon, niin Sinä saat rahaa > tekemättä mitään. Tämä on todella totta !!! Lisäksi mainossivut > ovat Internetin ehdotonta huippua. > > Siis palaa uudestaan sivullemme 15.04. ! > > http://members.aol.com/wildwebsex Viestin lähettäjä täällä finet.sex alueella on wanha tuttu eli WildWebSex Mikä tämä taas olikaan tämä Finalta??? Ilmoitetusta osoitteesta löytyy vain girlsgirlsgirls.comin mainoksia, saa nähdä mitä siellä on 14.4.97. Jokohan kaikki unelmani täyttyvät kertalaakilla...Tuskin maltan odottaa!!! Hyvää jatkoa, Anastasian tarinat ovat mahtavia!!! Toivottavasti kotisivulle varattu tila riittää uusille tarinoille;)
[Fwd: VEROVAPAITA AUTOJA EDULLISESTI] 01.04.1997 Tervehdys! Mielenkiintoista luettavaa nuo huijarisivut :-) Finalta on melkoinen ideatehdas, ätätsmentti on vastikään nyytisryhmään ilmestynyt - onkohan Victoria tulossa takaisin Suomeen ??? Pistin tilillesi kaksikymppiä. Oli se sen arvoista.
Finalta seksibisnekseen ??? 01.04.1997 Heippa Jukka, www.serveri.netistä löytyi Pääsiäispyhien aikana seuraavaa vahvasti Finaltalta haiskahtava ilmoitus VILLIÄ VEPPI SEKSIÄ !!! (Viihde ja kulttuuri/Erotiikka) JOKAMIEHEN UNELMA !!! Jaamme 15.04. alkaen ilmaisia maksullisia Internet Seksi Sivuja. Eli sinä saat ilmaiseksi upean Seksi Sivun ja laitat vain sivullesi antamamme numeron ja aina kuin asiakkaasi soittavat numeroon, niin sinä saat rahaa !!! Asiakkaittesi ei edes tarvitse maksaa mitään kalliita minuuttihintoja. He vain soittavat antamaamme numeroon ja maksavat pelkän ulkomaanpuhelinmaksun. Tämä on todellinen SuperBusiness. Ja mikä parasta saat sen ILMAISEKSI. Odota vain 15.04. asti ja löydät Web-sivultamme ohjeet mitä Sinun tulee tehdä, jotta pääset mukaan Internet-Sex Businekseen ILMAISEKSI !!! Sivullamme on linkki erääseen todella suosittun palvelimeen. Voit käydä tutustumassa sillä aikaa, kun me saamme kaiken Sinua varten valmiiksi. Eli odota 15.04. asti. http://members.aol.com/wildwebsex
Palaute! 02.04.1997 Hei! Ja aluksi kiitoksia parhaista sivuista missa olen koskaan vieraillut 3 vuoden sisalla. Itse osuin paikalle vasta myohassa ja sekin tapahtui vasta sattumalta news-ryhmien kautta. Itseani viela edelleen eniten harmittaa se etta tuo ko firma mainostelee edelleen esim mtv-tekstikanavalla...itse aionkin vedota mtv-tekstin operaattoriin, etta kavisi ainakin lukemassa firmasta taalla. Sen lisaksi aion itse laittaa kotisivulleni suurimmalla (oliko se nyt H1) fontilla linkin tanne, seka IRC:n puolella vaihdan nimeni paikalle taman sivun osoitteen, ja tietysti mainostan sivuanne aina kun se vain on mahdollista. Itse kirjoitin juuri 10 minuuttia sitten kirjeen Finaltalle, ja odotankin kuumeisesti vastausta...itsellani ja perheelllani kun ei ole kuin pelkkaa velkaa (7 numeroinen summa), joten siita vaan perimaan kun vanhatkin ovat viela haussa...no kuitenkin tuossa kirjeessa kyselin etta miksi finalta ei uskalla rehellisesti kertoa toiminnastaan vaan siita pitaa olla valmiit maksamaan? Seka ihmettelin heidan alahtamistaan naista sivuista, koska mielestani jos he pitavat itseaan puhtaina pulmusina ei heilla pitaisi olla aihetta uhkailla tai muuten kommentoida asiaa, vaan pitaisivat suunsa kiinni. Kaupankaynti mielestani perustuu asiakkaan ja myyjan keskinaiseen luottamukseen, jolloin asiakas voi asioida kaupassa uudelleenkin... No, jaan odottelemaan vastausta finaltalta P.S. Toivotavasti kaikki joilla on jonkinlainen kotisivu olemasa(huom lukiharjio) lisaisivat nama loitsavat siivut itselleen linksi Hyvaa jatko ja paljon edelleen jaksamista jukalle....sinua tarvitaan!
huijarit 02.04.1997 Sivusi on MAHTAVA! Sai nauraa kunnolla. Finalta kumoon! :-)
Paluu etusivulle