NÄIN MEITÄ KU$ETETAAN - http://www.sci.fi/~jpoyry/huijarit/

Palaute 1 (16 viestiä)


WWW-sivustasi "Huijarit" 02.02.1997 Hei! Hienoa nähdä, että Sinulla on rohkeutta sanoa mitä ajattelet. Pelkään vain, että Sinulle voi siitä olla ikäviä seurauksia - juristilla pelottelu ei ole aivan perusteetonta, koska jopa sinänsä totuudenmukainenkin lausuma voi tietyissä tapauksissa täyttää esimerkiksi herjauksen tunnusmerkistön.
Hienoa toimintaa 02.02.1997 Upeaa, että joku yrittää saada meidät höynäytettävät suomalaiset järkiinsä. Valitettavasti työtä on vielä paljon. Jatka samaan malliin.
Juristia 03.02.1997 Terve ja kiitos mustalista-sivuistasi! Jos tarvitset joskus edullista juristia itseäsi puolustamaan, ota yhteys osoitteeseen ======@======.fi Hän - eli vaimoni - hoiti menestyksekkäästi "sotamme" ======== Oy:tä vastaan (======== oli myöhässä ikkunaremontin kanssa ja tarjosi n. 200 markan alennusta meidän vaatiessamme 20.000 markan alennusta.)
Re: HALUATKO JOPA 900.- / TUNTI ....... 03.02.1997 Ihailen uskallustasi. Onko raastuvasta kuulunut mitään?
Finalta 03.02.1997 Moi! Ovatpa pojat(tytöt) laittaneet Usalaisen osoitteen. Kuluttajasivulla oli vielä osoite Suomessa. Mitenkähän lankaan menneet "asiakkaat" nyt saavat rahansa takaisin? Kiitos jutusta! Oli parempi juttu kuin Karpolla konsanaan.
Asiallista toimintaa!!! 03.02.1997 Saa nähdä milloin Finaltan "asiakaspalvelulle" alkaa löytyä nimiä. Korvaussumma vaan kasvaa, olen näköjään 268:s kävijä sivuillasi. Lycka till!
Huijarit 04.02.1997 Kiitos Sinulle, että kerrot tämänlaisista huijausyrityksistä muillekin. Jatka vaan rohkeasti samaan malliin, toivottavasti edes joku välttyy rahojensa menettämiseltä. Hienoa!
Huijarit 04.02.1997 Jukka, mainio veto tuo sinun uusi huijarisivusi. Mitaan noin hauskaa en ole aikoihin lukenut kuin nuo "asiakaspalvelu osaston" vastineet ( huomasit varmaan, että eivät osaa edes kirjoittaa yhdyssanoja oikein ). Se ihme laskelma sivuilla kaynneista oli kaiken huippu. 180 mk kappale, siinä olisikin taas uusi, mainio tapa tienata. Jatka samaan malliin. Hupia piisannee !
Tapaus Finalta 04.02.1997 Moi! Seurasin tuota uutisryhmän keskustelua huijareista. Asia on mielestäni tärkeä ja olet ihan oikeassa. Tiedätkö tarkkaan mitä tuo kirjekuoripaketti sisältää? Minua kiinnostaisi tietää kehoitetaanko siinä lähettämään pakettia eteenpäin kenelle? Jos siinä sanotaan jotenkin lähettämään pakettia mahdollisesti kiinnostuneille, eli ei semmoisille, jotka eivät ole pakettia suoranaisesti tilanneet, niin hommahan on melko selvä kiertokirje, jotka minun tietääkseni on suomessa kielletty? Mutta kuitenkin tapaus haisee. Eihän paketin ostava asiakas oikeastaan ole asiakas, eikä osta mitään, vaan Finalta palkkaa henkilön levittämään, eli markkinoimaan, omaa tuotettaan, joka on mikä?
Finalta-huijaus 04.02.1997 Luin juuri sivuiltasi Finalta-huijaussysteemistä. Koko homma on todella naurettava. Luulen, että jos yritystä vastaan tosiaan joku rupeaisi oikeudellisiin toimiin (siis tarkoitan tällä Finaltan haastamista oikeuteen), luulen, että sen laiton toiminta kyllä saataisiin kuriin. Se että yrityksen "liiketoiminta" on ollut poliisin tutkittavana, ei vielä sano mitään, sillä poliisilla ei ole resursseja tutkia asioita pohjamutia myöten. Myöskään kuluttajaviranomaisen lausunnot ovat vain suosituksia, eivät mitään varsinaisia pakotteita tms. Luulisin, että firman saisi nalkkiin ketjukirjetoiminnasta, erona on vain se, että raha liikkuu Finaltan kautta (mitä muuten luulet, maksaako Finalta "asiakkailleen" provision jokaisesta "uudesta työntekijästä" eli kirjekuoren täyttäjästä?) Heikkoja kohtia Finaltan kommenteista löytyy mm: 1. Verrataan USA:n ja Suomen lainsäädäntöä, jotka ovat täysin erilaiset monilta osin. Se mikä on täysin laillista USA:ssa, ei välttämättä ole täysin laillista edes viereisessä osavaltiossa, saatikka sitten Suomessa. 2. Suomessa vallitsee sananvapaus, eli oman mielipiteensä lausuminen yrityksen liiketoiminnasta ei kyllä haasteeseen anna aihetta. Ainakaan eivät ne mielipiteet mitä sivuillasi tai uutisryhmissä on esitetty. 3. Posteissa kirjoitetaan "Asiakaspalvelu osasto". Suomen kieliopin mukaan se kirjoitetaan "Asiakaspalveluosasto". Se kertoo jotain kirjoittajan sivistystasosta ja älykkyydestä. Noh, tämä nyt oli jo tällainen asiaton ja henkilöön menevä kommentti... ;-) 4. Jos Finalta haastaa jonkun henkilön oikeuteen, firman juristi ei ota käräjäkutsun merkeissä yhteyttä, vaan se on kyllä ihan viranomaisten juttu... Minä vähän luulen, ettei heillä edes välttämättä ole mitään lakimiestä. Pelottelua ja uhkailua vain. 5. Laskelma "vahingonkorvauksista" on aivan yhtä paljon puppua kuin Finaltan busineskin. Luvut ovat aivan hatusta revittyjä. Sitäpaitsi Suomen lainsäädännössä vahingonkorvausperiaatteet poikkeavat hyvin paljon amerikkalaisista vastineistaan. Täällä miljoonakorvauksia ei käytännössä tunneta. Voi jessus sentään, en tiennytkään että Suomessa voi toimia näin älytöntä huijausta harjoittava yritys! Luulin että pahimpia ovat "Ideakuvastossa" olevat firmat jotka myyvät kaikennäköistä biomagneettista ranneketta tms. Mutta tämä on jo jotain. Itse asiassa olen sen verran periaatteen mies, että aion itsekin ruveta postittamaan moista paskaa vastaan newsseissä, ja muutenkin. Tämä on jotain mitä vastaan pitää taistella. Firma, jonka toiminta perustuu kusetukseen ja hankalien tilanteiden eteentullessa pelotteluun ja uhkailuun, edustaa jotain sellaista mikä on Suomesta karsittava pois!
HAASTE 04.02.1997 Noh joo.. en mä haasta.. hehe.. Vittu mitä urpoja noi Finaltasta on... Mäkin oon saanut haaste uhkailuja. Ihankuin suomessa ei saisi sanoa mielipidettään perkele.. Ei me nyt missään Kiinassa asuta.. Sairasta.. Jos tulee ongelmia sivujen suhteen niin mulla on mestoja minne pistää niitä...;)
Asiaa!! 04.02.1997 Asiaa!!! Kiva, että olet jaksanut nähdä vaivaa heidän härnäämiseen. Itse kiusailen e-mail spammereita (soitin mm. kerran jenkkeihin vain ilmoittaakseni, etten osta koskaan mitään firmasta joka spammaa).
Asiameininki! 05.02.1997 Moi! Olen seurannut taisteluasi tuota paskapuljua vastaan ja en voi muuta sanoa, kuin että hyvin menee, ANNA PALAA!!! huijarit hirteen!!!
Asiaa! 05.02.1997 Jukka, sivusi on täyttä asiaa. Oli varsin mielenkiintoista lukea niitä uhkailuja joita olet saanut, oikeastaan se sai minut varsin hilpeälle tuulelle. Eipä tekisi mieli olla missään tekemisissä moisen firman kanssa joka lähettelee tuollaisia uhkailuja sinun kommenteistasi. He tekevät itse suurinta hallaa itselleen noiden uhkailujen kanssa. Kaiken lisäksi se "verkosto-" = pyramidimarkkinointi on täysin mahdoton homma niinkuin kaikki ovat todenneet. Täyttä sontaa! Jatka sama rataa, toivon menestystä kamppailullesi huijareita vastaan. Seuraan mielenkiinnolla kehitystä.
Viimeinkin. 05.02.1997 Terve. Viimeinkin joku on ollut oikeassa paikassa oikeiden mielipiteiden kanssa. Jatkahan samaan malliin... 626 kävijää 5.2 kello 10.55 (ja kun seuranta aloitettu 2.2 niin eiköhän silloin olla oikealla linjalla. ps. 626 x 180.- = 112680.-
Kiitos huijarisivusta 05.02.1997 Moi, Kiitos, että olet jaksanut nähdä vaivaa väsätä nämä huijarisivut. Todella hauskaa luettavaa, vaikka asia on ihan vakava. Nuo Finaltan kommentit ovat parempaa huumoria kuin pahkasiassa. En ole juristi, mutta yhtiötä vastaan ei Suomessa kyllä kovin helposti tuomita herjauksesta. Jos olet koskaan katsonut mitä Shellistä ja McDonald'sista kirjoitetaan niin sinulla ei pitäisi olla hätäpäivää. Vaimoni ollessa työtön hän luki tuon "Täytä kirjekuoria kotonasi" ilmoituksen ja soitti siinä annettuun numeroon. Numerossa vastasi puhelinvastaaja, jossa huonolla Suomen kielellä annettiin ohjeet kuinka aloituspaketin voi ostaa. Ilmoituksessa ei mainittu sanallakaan, että ko. "työpaikan" saadakseen pitää maksaa. En tiedä onko tälläinen ilmoittelu laillista, mutta ainakin hyvän tavan mukaista on mainita ilmoituksessa tuotteen hinta. Ilmoitus oli vielä työpaikkaosastolla, jolla ei yleensä mitään kaupitella. Tuli vielä mieleen pari kivaa lisäjäynää, joita finaltalle voisi tehdä, jos jaksaa. Jos kaikki 600 sivullasi kävijääsi tilaisi aloituspaketin ja palauttaisi sen välittömästi kerran viikossa niin ainakin Finaltan postitusosastolla luulisi V-käyrän nousevan. Tuskin noita paketteja kovin monta kymmentä viikossa Suomeen normaalisti tulee. Toinen kiva juttu olisi laittaa jonnekin pyörimään Scripti, joka lähettäisi 20000 sähköpostiviestiä päivässä Finaltaan. Saisi ainakin sähköpostia lukeva henkilö rehellistä (tai rehellisempää kuin nyt) työtä Tulipa pitkä kirje, lyhentele surutta jos sanoin jo jotain mikä on palautesivullasi.
Paluu etusivulle