NÄIN MEITÄ KU$ETETAAN - http://www.sci.fi/~jpoyry/huijarit/

Noin Viikon Pakina 15.10.1997


Pannaanpa tällainen pieni pikainen sivujen päivitys, kun sitä jo niin monet ovat odotelleet ja kyselleet.

Muita kiireitä on ollut kertakaikkiaan niin paljon, että on pitänyt tätä harrastuspohjalta tekemääni huijarienpaljastusta jättää vähän taka-alalle. Talven tullessa ehdin taas varmaan enemmän paneutua aiheeseen, joten luvassa on päivityksiä ehkä hieman tiuhempaan tahtiin.

Isompaa uutta ei tällä kertaa ole oikeastaan muuta kuin alkusyksyn lukijapalautteet palautesivulla 17. Siellä onkin uutta luettavaa melko runsaasti, vaikka paljon viestejä ja varsinkin pitempiä olen jättänyt pois.

Lisäksi aina kun Finalta tai joku muu humpuukifirma mainostaa jotain nettisivuaan tai muuta huuhaataan Usenetin uutisryhmissä, alkaa sähköpostilaatikkoni kolista tiuhaan tahtiin. Siksipä ihan vain tiedoksi, että seuraan kyllä itsekin useimpia Sfnetin kaupallisia ryhmiä. Joten ihan niin monien ei välttämättä tarvitsisi aina ilmoittaa minulle, kun siellä jotain "mielenkiintoista" tapahtuu.


Finalta

Vanha ystävämme "Victoria Neiman asiakas palvelu osastoineen" on taas ollut käsittämättömän ahkerana. Lisäilin heidän uusimpien bisnestensä linkkejä Finaltan sivulle.

Minulle ei Victoria ole kevään jälkeen kirjoitellut, eikä haastemiehiä ole vieläkään näkynyt. Mutta bisnekset vaan näyttävät jatkuvan vanhaan malliin. Kertakaikkiaan uskomatonta, ettei tällaista huijarifirmaa saada millään konstilla kuriin!


Virtuaalilemmikit

Tulipa tuosta Finaltan Tamagotchi-kaupustelusta mieleen omat kokemukseni näiden pelien kanssa, josta vähän tarinaa tässä: Virtuaalilemmikit.


Muuta

Tänä aamuna eräs Radio Suomen toimittaja haastatteli minua puhelimitse johonkin heidän Internet-aiheeseen ohjelmaansa. Ohjelma tulee ulos ainakin Tampereen ja muistaakseni Turun Radio Suomessa torstaina 16.10.97 klo 9:40, ehkä joillain muillakin paikkakunnilla. Ei kuitenkaan ilmeisesti Lahdessa, joten itse en pysty sitä kuuntelemaan. Ehkäpä saan sen joskus jotain kautta kasetilla, yhteenveto sitten täällä.

Palaillaan asiaan...


Edellinen Noin Viikon Pakina (30.07.1997)

ETUSIVU