NÄIN MEITÄ KU$ETETAAN - http://www.sci.fi/~jpoyry/huijarit/

Noin Viikon Pakina 07.05.1997


Höpinää

Kyselylomakkeita oli palautettu 32 kpl eilen viimeksi tarkistaessani. Numerotietoa löytyy tästä ja lyhyitä palautteita tästä.

Lomakkeen kautta tuleviin kommentteihin en vastaa henkilökohtaisesti. Jos haluat vastauksen tai haluat lähettää pidemmän palautteen, niin käytä sähköpostia.

Näyttäisi siltä, että selvä enemmistö Huijarisivujen lukijoista on 25-34 -vuotiaita miehiä, vaan tilannehan taitaa olla suurinpiirtein sama yleensäkin Internet-käyttäjissä.

Kommentit ovat tietysti mieltäni ylentäviä, mutta toisaalta melkoisen yksitoikkoisia. Kaikki vaan kehuvat vaikka välillä olisi ihan kiva lukea kunnon haukkujakin... ;)

Aikamoisia paineita laitatte minulle; Monet kertovat lukevansa sivuja vähintään muutaman päivän välein tai kerran viikossa. Eli minun pitäisi keksiä uutta tarinaa tiuhaan tahtiin. Englanninkielistä aineistoa olisikin tallessa pilvin pimein, mutta olen kuitenkin yrittänyt pitää nämä sivut mahdollisimman paljon Suomenkielisinä.

Pyrin päivittämään sivuja kerran viikossa, yleensä tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Eli sen mukaan kannattaa uusia juttuja yrittää bongata.

Myös postituslistaa toivottiin, ehkäpä sellaisen jossain vaiheessa saisi aikaiseksi. Voisihan sen tietysti joku muukin kai perustaa?

Silloin tällöin on aina joku ihmetellyt, että miten tämän huijarien vastaisen sanoman saisi laajemmankin kansanosan tietoisuuteen, myös Internetin ulkopuolella. No, jonkinlaisia alustavia suunnitelmia on, seurailkaa kirjakauppojen mainoksia ensi joulun alla, tai joskus... ;)


Spam

Yksi uusi ajankohtainen aihe löytyy etusivulta tai tästä.


Ketjukirjeet

Olen tallentanut jonkun verran uutisryhmissä ja muuallakin verkossa liikkuneita ketjukirjeitä. Kokosin niissä mukana olleiden ihmisten nimiä tähän listaan. Myönteinen asia on se, että yhtään suomalaista ei listalle ole vielä päässyt. Virolaisia ja ruotsalaisia ystäviämme sen sijaan jokunen. Toki suomalaisiakin on mukana ollut aikaisemmin, mutta ei siis sinä aikana, kun olen asiaa tarkemmin seurannut.

Laitanpa ehtiessäni muutamille listalla olijoille kyselyn, että onko rahaa tullut ja kuinka paljon, vaiko vain pallo jalkaan tai muuta harmia. Palataan asiaan myöhemmin, jos vastauksia tulee.


Uusi sponsori

Verkkouutiset on Kokoomuksen verkkolehti, käykääpä lueskelemassa.


Shekki

Girlsgirlsgirls.com:ilta ei ole vieläkään tullut. Joku jo ehti varoitella, että pankit saattavat ottaa ulkomaisen shekin vaihtamisesta kuluja paljon enemmän kuin sen 50 markkaa...


Loppukevennys

"...harmittaa isolla V:llä..."

(Sakke Pietilä eilen Suomen hävittyä Kanadalle jääkiekossa)


Edellinen Noin Viikon Pakina (30.04.1997)

ETUSIVU