NÄIN MEITÄ KU$ETETAAN - http://www.sci.fi/~jpoyry/huijarit/

Noin Viikon Pakina 09.04.1997


No niin, taas palattiin normaaliin päiväjärjestykseen. Eli nämä sivut eivät enää ole aivan niin maksulliset kuin menneet neljä viikkoa. Rahaa tuona aikana käyneiltä liki neljältä tuhannelta lukijalta on tähän mennessä tullut vain mk 79,70, joten eipä se mikään miljoonabisnes ollut :(. Näitä sivuja ylläpitävän yrityksen tilinumero on kyllä edelleen näkyvillä etusivulla...

Yksi uusi tapa tukea näitä sivuja löytyy etusivun loppupuolelta, jonka idean sain Finaltan "Villiä Veppi Seksiä" -sivulta. Eräs nettiseksipalveluja tuottava yritys lupaa maksaa kaikille heidän kanssaan sopimuksen tehneille 2,5 centtiä (noin 12,5 penniä) joka kerralta, kun joku klikkaa heidän linkkiään. Teinpähän sopimuksen, ihan kokeeksi. Ja muistathan klikata! Kerron täällä sitten myöhemmin, onko rahaa tullut ja kuinka paljon.


Anastasia on taas ollut tuotteliaalla päällä. Järjestelin Anastasian hupaisat jutut omaksi kokonaisuudekseen, linkki löytyy etusivulta. Sieltä löytyy nyt mm. Finalta-aiheisia lauluja ja hervottoman hauska sarjakuva. Lisäksi Anastasia oli käynyt digitaalikameran kanssa näpsimässä muutamia kuvia Finaltan "pääkonttorista" eli heidän postilokerostaan Lantanassa Floridassa. Myös kallub; mitä mieltä olet Anastasian sepustuksista?

Verkostomarkkinointisivulla on myös kallub. Käy antamassa äänesi, kerro mitä mieltä olet verkostomarkkinoinnista! Sivulla on myös muutama uusi linkki.

Maksulliset palvelupuhelinnumerot -sivu on avattu.

Siinäpä uusimmat tällä kertaa...


Edellinen Noin Viikon Pakina (02.04.1997)

ETUSIVU