NÄIN MEITÄ KU$ETETAAN - http://www.sci.fi/~jpoyry/huijarit/

Noin Viikon Pakina 02.02.1998


HIP HEI! Vuosi täynnä!!

Tämän pakinan päivämäärällä nämä sivut täyttävät tasan yhden vuoden!

Juhlapäivä on kulunut työn merkeissä näitä sivuja päivitellessä. Kävijöitä ensimmäisen vuoden aikana oli laskurin mukaan uskomattomat liki 50,000 ja oikeasti kai huomattavasti sitä enemmänkin. Kiitokset kaikille!

Kaikkihan alkoi sunnuntaina 02.02.1997 luettuani vähän aikaisemmin Finaltan humpuuki-ilmoituksia useissa Usenetin uutisryhmissä. Niitä kommentoituani ja Finaltalta uhkailuja saatuani tein ensimmäisen vaatimattoman Huijarisivun tuona kyseisenä sunnuntai-iltapäivänä ja loppu onkin sitten historiaa...


Finalta

Edelleen ihmiset jatkuvasti kyselevät, että kuinka sen Finalta-jutun kanssa on käynyt? Olenko saanut tuomioita / joutunut maksamaan korvauksia / joutunut hankaluuksiin / mitä asialle muuten kuuluu / joko Finalta on lopetettu ja Timppa pantu linnaan jne...

Näiltä sivuilta kyllä löytyy vastaus kaikkiin kysymyksiin. En ole saanut tuomioita enkä joutunut maksamaan penniäkään korvauksia kenellekään enkä joutunut minkäänlaisiin hankaluuksiin. Timppa ei suinkaan ole linnassa vaan Finalta sen kuin porskuttaa ja jatkaa bisneksiään. Surullista, ettei edes minua virallisemmillakaan tahoilla näytä olevan mitään kykyä puuttua moiseen kusetusbisnekseen.

Tämän vuosijuhlan lähestymisen kunniaksi lähetin muutama päivä sitten Finaltalle terveiseni sähköpostilla ja kyselin kuulumisia. Vielä ei vastausta ole tullut.

Muuten, 50000 x 180 mk = 9 miljoonaa! Ja velkani Finaltalle senkuin kasvaa edelleen...


Palautetta

on tullut edelleen runsaasti, osa viimeisistä löytyy palautesivulta 18. Tässä muutamia havaintoja viesteistä ja vastauksia niihin:


Mitä uutta?

Pari viikkoa sitten laitoin uutuutena juttua Ideakuponki-huijauksesta otsikolla J.C.Frost. Nyt vielä vähän päivitin sivua, käykää katsomassa!

Kuponkivihkojen vakiokusetuksista eli kaikenmaailman veikkaussysteemeistä on myös vähän uutta tarinaa. Tai itse asiassa, jutussa paljastetaan koko homman juju!

Myös uutuutena kerään nyt kaikki aiheeseen liittyvät linkit yhdelle KU$ETUSLINKIT -sivulle. Tässä pari poimintaa niistä:

Muut äskettäin päivitetyt jutut on merkitty etusivulle punaisella huutomerkillä (!).


Vaan nyt täytyy lopettaa, että tämä juttu ehtii ajoissa "painoon". Lisääkin tarinaa olisi vaikka kuinka paljon, joten palataan asiaan taas heti kun aikaa riittää.

Loppukevennyksenä menköön tällä kertaa eräs hupaisa lukijapalaute, joka on ihan tervetullutta vaihtelua niiden ainaisten kehujen seassa:

; )


Edellinen Noin Viikon Pakina (15.10.1997)

ETUSIVU