NÄIN MEITÄ KU$ETETAAN - http://www.sci.fi/~jpoyry/huijarit/

Kyselylomakkeen palautteet


Tee postituslista, jolla ilmoitat päivityksistä, niin ei tarvitse, käydä joka päivä kurkkaamassa mitä on ilmestynyt.
Menestystä vaan sivuillesi. Vaikka luulenpa, että tälläisestä harrastuksesta on vaikea saada edes omia rahojaan takaisin.
Jep Jep Joo!
Keep up the good work! Kertakaikkiaan hienoa että joku viitsii taistella noita verkosto markkinointi huijareita ja heidän asiakas palvelu osastonsa laki miehiä vastaan!!
Asiallista infoa asiattomista kusettajista! JP Barnum oli (valitettavasti) oikeassa: "There is a sucker born in every minute" Onneksi joku on näidenkin puolella! TSEMPPIÄ!
olen seurannut alusta asti ja mahtavaa on! jatka samaan malliin!
Intoa Huijarisivujen ylläpitoon! Teet arvokasta työtä! :)
Kannatan kaikkien huijareiden, puliveivareiden ja helppo-heikkien toiminnan vaikeuttamista (lähes) kaikin mahdollisin keinoin. :) Jatka samaa rataa ja tsemppiä!
Ihan mukava on ollut kattoa mielenkiintoista keskustelua Finaltan kanssa. Harmi että se näyttäisi olevan jo ohi. Kumma kyllä, että noita kusetettavia näinkin pieneen maahan noin paljon mahtuu.
Upeaa! Hienoa! Kultainen ansiomerkki! Vakavasti ottaen, aion kohta haastaa pari verkostomarkkinointiin hurahtanutta kaveriani pikku väittelyyn...
Todella mielenkiintoiset sivut! Ovatko huijarifirmat todella noin kauhuissaan asioidensa penkomisesta!? ;) Itseäni on yritetty saada mukaan verkostomarkkinointitouhuun, huonolla menestyksellä. Hyvää jatkoa!
Mitenkähän tämä sinun huijariaktiviteettisi saataisiin myös Internetiä käyttämättömien ihmisten tietoisuuteen?
Asialliset sivut! Hyvä, että joku jaksaa kritisoida kaiken maailman huuhaa ilmoittelijoita.
Kiva että joku kertoo joskus asian toisenkin puolen.
Kerää tällä 2 miljoonaa e-mail osoitetta ja myy ne verkostomarkkinoinnin avulla :)
Täm' on tervett' ohjelma tarjonnttaa. Kiitti.
Asiaa. Totuus paljastuu! Kannattas muuten katsoa myös MOT (ylen kanavalta) siinä on myös mielenkiintoisia "huijauksia"
Joka viikon must duunissa!
HMM........!!!!
Jaa, missas niita "PARAS WWW-SIVU" pokaaleja myydaankaan ? Olisi kiva lahjoittaa yksi sellainen hyllyysi... =)
On hieno homma, etta joku pistaa kaikenlaisille huijareille vahan lunta tupaan. Itse olisin halunnut tehda saman, mutta laiskuus vaivaa. Yksi hyva aihe poyhittavaksi voisi olla scientologit. Varovainen kannattaa tosin olla, niiden huijausbisnes toimii paljon ammattitaitoisemmin kuin Finaltalla.
Vaikka nämä kehut ovatkin tylsiä, niin kehun silti! =) Jatka samaa rataa, tämmöistä tarvitaan kaiken sen normaalin www-mössön vastapainoksi !!
Olisi hyvä, jos saisi etusivulta tietää, mitkä sivut ovat muuttuneet ja mikä on ollut muutosajankohta. Näin ei jäisi mitään huomaamatta.
Päivityksiä tiheämmin...
Kiitos sivuista. Kulutin jopa aikaa tunnin, vaikka minun pitäisi olla nyt nukkumassa ja valmistautumassa huomisiin kokeisiin.
Hyvin menee, jatka samaan malliin!
Hienoa työtä, jatka samaan malliin!
aivan asialliset sivut (ko vaihtoehto puuttui)
Hyvä, että tätä aihetta käsitellään keskitetysti yhdessä paikassa.
Kerrasaan harmillista, etten voi millään ilveellä lähettää huijari- sivujen ylläpitäjälle kukkia kiitokseksi rattoisista lukuhetkistä.
Ihan OK juttu, vain galluppi kukaisee sillä sitä kun voi "lypsää" liian helposti :(
Asialliset ja hyvät sivut. Hienoa, että joku tarttui tälläiseen aiheeseen, kun kerran poliisi ei asiaan pysty puuttumaan.
Tsemppiä...!
Käsite spam tulee Monty Pythonin sketsistä, jossa kaikki vain hokevat spam ajaen miehen hulluksi. Muistaakseni ravintolassa, jossa saa vain spamia.
Eipa tassa mittaa...
VITTU! TONNI meni riskittömässä verkostobisneksessä Golden Neo-Life Dinamitille!!! Eikä kestänyt kuin 8 kuukautta!!! Kosto elää...
Aiheita: pankkituki, Paavo Väyrynen
Erittäin hyvä näpäytys monille ihmisille jotka eivät usko tällaista tapahtuvan ensinkään, ennenkuin osuu kohdalle. Toivottavasti saat näillä sivuilla monen herkkäuskoisen silmät auki ja huijareiden olot tukalaksi. Lykkyä työllesi ja toivottavasti joku alkais sponsoroimaan sinua jotta ei näiden sivujen pito tulisi sulle liian suureksi taakaksi. Hyvää jatkoa :-)
Finalta-juttua oli mukava seurata.
Onnea hienolle ideallesi! Toivotaan, ettei tule takkiin kovin pahasti. Sekin on varmaan mahdollista, kun ottaa huomioon, että useinhan laki on rikollisen puolella.
Hyvä että joku näitäkin juttuja tuo esille!! Lisäsin muuten Huijari-sivusi linkkilistalleni
Todella hauska ja mielenkiintoinen.Jatka samaan rataan.lisää tätä
Loistavat sivut. Olisiko mahdollista saada verkostomarkkinointi- galluppin laskurit näkymään tekstiselaimellakin, nyt siellä näkyy vain [INLINE]-tagit.
Ehdottomasti hyödyllisimmästä päästä nettisivuja. Jos vaan itellä ois varaa, niin varmaan sponsoroisin, mutta rahat tuntuu menevän sitä mukaa kuin tulevat vaikken niitä edes huijareille lähettelekään.
Kunpa sivut saisi ihmisiä tajuamaan, etteivät läh- tisi mukaan mihinkään epämääräiseen.
Täytyyhän tämän olla hyvä, kun viivyin pitkästä aikaa yksittäisellä sivulla yli tunnin! Vasta loppupuolella lukemista huomasin, että viimeisestä päivityksestä taitaa olla aikaa. Laitoin merkin ja tulen toistekin. (Ja minun piti tehdä gradua sen sijaan.)
Aihe on vaikea. Tuttavapiirissäni nämä humpuukituotteet ovat olleet erittäin hyvien naurujen aihe. Parhaita lähiaikoina muistuu mieleen sähkömagneettiselta säteilyltä suojaavat kengänpohjalliset ja hierova harja (TV-shop-mainoksessa ihastuttivat suomalaisen myyntiesittelijän ympärille kerääntyvät ihmettelijät). Kyllä TV-shop aina suomalaisen sketsiviihteen voittaa. Toisaalta, jos vedotaan arkaan paikkaan, voisihan sitä itsekin kokeilla viimeisenä konstina ihmeitä tekevää lääkettä tai viikossa kymmeniä kiloja karistavaa dieettiä... Tiukkapipoisesta kuluttajansuojasta olen sitä mieltä, että se edistää mainonnassa ylilyöntejä käyttävien helppoheikkien toimintaa, koska massasta on niin helppo erottua ja kuluttajat ovat oppineet luottamaan sokeasti siihen, että niin on kuin mainoksessa sanotaan. Nämä sivut ovat mielestäni kuluttajansuojaa parhaimmillaan (sivujen ulkoasu poikkesi myös selkeästi edukseen muista tänään ruutuun räpsähtäneistä) kiitti sulle Höyry
Useammin päivityksiä

ETUSIVU