NÄIN MEITÄ KU$ETETAAN - http://www.sci.fi/~jpoyry/huijarit/

www.girlsgirlsgirls.com/jpoyry -linkki


Finalta mainosti sfnet.keskustelu.seksi -uutisryhmässä seksisivuaan maaliskuun lopulla -97. Sivulla oli vain muutama linkki eräälle toiselle maksulliselle seksisivulle, jota ylläpitää yhtiö nimeltään Internet Entertainment Group (IEG).

Tutkin asiaa hieman tarkemmin ja totesin, että IEG tarjosi kenelle vain linkkisopimusta seuraavin ehdoin:

Finalta siis yritti seksisivullaan tienata vähän ylimääräistä pikkurahaa houkuttelemalla ihmisiä klikkaamaan kyseisiä IEG:n linkkejä. Finaltalla ei siis ollut mitään muuta tekemistä kyseisen seksisivun kanssa, vaan Finalta oli vain yksi monista linkkisopimuksen tehneistä.

No, ajattelinpahan että miksen itsekin voisi tuota kokeilla. Näillä Huijarisivuilla kun käy aika kivasti väkeä ja saisin joka kerralta sen 3 centtiä, kun joku lukijoista klikkaisi linkkiä.

Tein sopimuksen ja laitoin linkin 9.4.97 ja ensimmäisen jakson aikana 20.4.97 mennessä klikkauksia kirjautuikin peräti 361 kpl, joka tekee 10.83 dollaria (noin 55 mk). Seuraavan jakson aikana noin 230 kpl ($ 6.90) ja sitä seuraavan jakson aikana noin 130 kpl ($ 3.90).

Shekin ensimmäiseltä jaksolta sain 19.5.97, siis sen $ 10.83. Kävin Postipankissa kyselemässä shekin vaihtamista käteiseksi. Pankkineiti hetken tutkittuaan totesi, että jos shekki olisi jonkun pankin antama, onnistuisi sen rahaksi vaihtaminen 50 markan kuluja vastaan. Eli käteeni jäisi noin kokonaiset 5 mk ja seuraavista shekeistä jäisin jo miinuksen puolelle. Mutta kun ulkomainen shekki on yrityksen/yksityishenkilön antama, pitää se kaiken lisäksi jotenkin periä, kulut 200-300 markkaa. Shekki ei oikeastaan edes ole oikea sellainen, vaan ainoastaan IEG:n ilmoitus summasta, jonka he ovat minulle velkaa. Siksi rahan saaminen onnistuisi vain jonkinlaisen perinnän kautta. Pankkineiti neuvoi ottamaan yhteyttä IEG:hen ja pyytämään heitä lähettämään raha käteisenä kirjeessä.

Sain kaikkiaan viisi shekkiä yhteisarvoltaan 23.79 taalaa, eli noin 130 markkaa. Summa vastaa siis 793 kappaletta klikkauksia a 3 centtiä. Sitten jossain vaiheessa IEG ilmoitti sanovansa sopimuksen irti ja shekkien tulo loppui. Ilmoittelin firmalle pari kertaa sähköpostilla, että heidän shekkiensä vaihtaminen käteiseksi tulisi turhan kalliiksi ja pyysin heitä lähettämään 20 taalan setelin kirjeessä. Arvaatte varmaan, tuliko minkäänlaista vastausta, rahasta puhumattakaan...

Kiitos kuitenkin kannatuksesta kaikille linkkiä klikanneille!


Linkki on vielä tässä ihan vain referenssin vuoksi:

http://www.girlsgirlsgirls.com/jpoyry

Osoite on siis http://www.girlsgirlsgirls.com/jpoyry, ja tuo /jpoyry siinä perässä kohdisti ne 3-centtiset minun tililleni.


ETUSIVU