NÄIN MEITÄ KU$ETETAAN - http://www.sci.fi/~jpoyry/huijarit/

Epilogi - Maailma vuonna 2013


Viimeinkin muutama vuosi sitten tuhannet verkostomarkkinointiyritykset pääsivät kauan tavoittelemaansa uuteen lopulliseen maailmanjärjestykseen; Kaikki maailman maat ovat yhdistyneet uudeksi uljaaksi valtioksi, jonka nimi on tietenkin Yhdistyneet Äärettömien verkostomarkkinointimahdollisuuksien Kansakunnat eli YÄK.

YÄK:n ylimpänä pääsihteerinä ja täten koko maailman diktaattorina toimii itseoikeutetusti kaikkien verkostomarkkinoijien isä ja maailman suurimman ja arvostetuimman verkostomarkkinointiyrityksen Finaltan perustaja Timo "Timppa" Makela, oikeusministerinään itse legendaarinen Victoria "Vicky" Neiman. Floridassa sijaitsevasta valtavasta YÄK:n hallintorakennuksesta käsin he hallitsevat alamaisiaan, lempeästi mutta päättäväisesti.

Kaikki nälkä ja muu kurjuus ovat maan päältä lopullisesti poissa. Ihmiset ovat nykyaikana tietenkin erittäin puhtaita, rypyttömiä ja ylipainottomia. Mitään sairauksia ei enää ole, niistä on päästy eroon moninaisten mullistavien Luontaistuotekeksintöjen ja Laastarien ansiosta.

Kaikki maailman ihmiset ovat mukana lukuisissa Verkostoissa, joten kenenkään ei enää tarvitse tehdä lainkaan työtä. Rajallisen väkiluvun ongelma on ratkaistu sillä, että kaikki menevät mukaan Verkostoihin yhä uudestaan ja uudestaan. Täten kukin on mukana kaikissa Verkostoissa useampaan kertaan eri tasoilla ja näin kaikkien hyvinvointi on varmistettu.

Veroja ei enää kerätä rahana vaan Bensakuitteina. Niillä katetaan kaikki valtionhallinnosta aiheutuvat kulut ja rahoitetaan yhteiset projektit.

Kaikki tuotantolaitokset ja maanviljely on voitu tarpeettomina lakkauttaa. Hyödykkeet ja ravinto tuotetaan nykyään Ketjukirjemenetelmällä; Kun esimerkiksi leipuri haluaa 100 kiloa ruisjauhoja, riittää että hän lähettää viisi rukiinjyvää viidelle eri henkilölle ja laittaa mukaan nimilistan, jossa hänen oma nimensä on viimeisenä. Parin päivän päästä haluttu ruisjauhoerä sitten saapuu hänelle.

Kodintekniikka ym hankitaan tietenkin TV-Shop-Marketista ja maksetaan Luottokortilla, jonka laskuja ei kenenkään tarvitse maksaa. Kuuluuhan jokainen kyseisen luottokorttisysteemin 3x6 matriisiin ja on hankkinut vähintään kolme uutta jäsentä mukaan systeemiin joka kuukausi.

Väkirikkaimman osavaltion eli Kiinan elintaso nousi vajaassa vuodessa länsimaiselle tasolle sen kansalaisten aloitettua Kirjekuorien Täyttämisen. Nykyään osavaltion 2 miljardista kansalaisesta noin 85 % Täyttää Kirjekuoria muutaman tunnin päivässä kotonaan ja kokonaistuotanto on jo liki 1,800 miljardia Täytettyä Kirjekuorta kuukaudessa.

Sähköpostin käyttö on kutistunut varsin vaatimattomaksi koska maailmanlaajuinen informaatio voidaan nykyään hoitaa paljon edullisemmin Puhelinkorttien mahdollistamien halpojen ja jopa ilmaisten puhelujen välityksellä. Lähes jokainen maailman ihminen saa 6 kertaa viikossa Shekin ja nipun Puhelinkortteja ja Puhelinkorttivarannon onkin arvioitu tällä hetkellä riittävän jo noin sadaksi vuodeksi.

Kaikki viestintä nykyaikana on luonnollisesti langatonta, kiitos viime vuosisadan lopulla keksityn kätevän Elektronisen Antennin.

Silloin tällöin jotkut käyvät hakemassa Internetistä hieman ylimääräistä käteistä esimerkiksi satunnaista lomamatkaa varten, se onnistuu helposti lähettämällä muutamiin uutisryhmiin $$$Make Money Fast!$$$ -artikkeleita.

Lomamatkat ovat tietysti enimmäkseen ilmaisia, mutta reissulle on aina hyvä varata vähän pikkurahaa esimerkiksi ruokailua ja muita satunnaisia menoja varten.


Mutta, tähän kaikkeen hyvinvointiin kohdistuu vielä yksi pieni uhka: Eräässä pienessä pohjoisessa osavaltiossa elää maan alla pieni kapinallisryhmä, kourallinen ihmisiä jotka eivät ymmärrä omaa parastaan eivätkä suostu sopeutumaan tähän uuteen uljaaseen maailmanjärjestykseen. Onneksi heidän henkilötietonsa on saatu selville, nimet löytyivät Dejanewsin ikivanhasta Internet-uutisarkistosta. Ryhmän johtajana toimii tiettävästi paatunut rikollinen nimeltään Jukka Pöyry. On myös kuultu huhuja, että ryhmä olisi saanut solutettua vakoojansa jopa YÄK:n päämajaan Floridassa, hänen peitenimensä on mitä luultavimmin Anastasia Fraudman.

On kuitenkin vain ajan kysymys, koska tämä terrosristiryhmä saadaan kiinni ja tuomiolle...


ETUSIVU