Skottisivujen copyrightKaikki Skotlanninhirvikoira.netin artikkelit ja kuvat ovat copyright 1991-2002 ja kaikki oikeudet pidätetään. Artikkelien ja kuvien käyttö ja levittäminen missä tahansa tarkoituksessa ilman erillistä, kirjallista lupaa on kielletty.


Mitä copyright tarkoittaa käytännössä ?

Copyright tarkoittaa sitä, että vaikka sinun onkin helppo kopioida kuvia tai artikkeleita palvelimeltamme, et saa käyttää niitä omissa tuotoksissasi, esimerkiksi jossain lehdessä. Et myöskään saa asettaa kuviamme toisaalle, esimerkiksi WWW-sivuillesi tai FTP-palvelimellesi.

Jos haluat saada tietää lisää copyright-asioista, tutustu Copyright Myths -dokumenttiin.Miten hankin luvan materiaalin käyttöön ?

Ota yhteys Eero Juholaan ja kerro, mitä artikkelia tai kuvaa haluat käyttää, missä julkaisussa ja missä tarkoituksessa/yhteydessä. Voit joutua odottamaa lupapäätöstä jopa kaksikin viikkoa, sillä luvan myöntää viimekädessä artikkelin kirjoittaja tai kuvien ottaja.

Jos saat luvan materiaalin käyttöön, sinun on tuotoksessasi myönnettävä meidän copyrightimme. Tämä käy kätevästi esimerkiksi lauseella "kuva copyright 1996 Skotlanninhirvikoira.net Matti Meikäläinen". Luvan myöntämisen ehtona saattaa olla myös muitakin vaatimuksia.Skotteja -sivulle
Takaisin pääsivulle